Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Unirea Câmpina – ASFC Brebu 1-0 (0-0)

Stadionul Rafinăriei din Câmpina. Spectatori: peste 250
Autorul golului: Bărăgan (min. 77).
Unirea: Daniel Şandru – Stoica, Bogdan Şandru, Neagu (cpt.), Zecheru, Cernea (min. 88 Ungureanu), Lambă, Bărăgan, Filip, Nichifor (min. 86 Daniel Ciobotaru), Bica (min. 84 Dorişor). Director tehnic: Ion “Coco” Cojocaru. Antrenori: Costin Plăvache (principal) şi Marius Pălănceanu (secund).
ASFC: Stănculescu (cpt.) – Marcu, Dragomir, Savu, M. Radu, Toader, Bunea, V. Moraru (min. 86 I. Moraru), Motoroiu (min. 71 Stan), Anghel, Drăgan. Antrenor: Robert Săvulescu.
Jucători eliminaţi: Drăgan (min. 75) si M. Radu (min. 89) – ambii de la oaspeti.
Brigada de arbitrii: Valentin Marinică (Cornu) – la centru, Laurenţiu Dragu (Colceag) şi Bogdan Bucur (Ploieşti) – asistenţi. Observator AJF: Viorel Băltăţeanu (Ploieşti).
După o serie de jocuri extrem de grele în care a ieşit aşa cum se planificase, partida cu gruparea din Brebu părea floare la ureche. Mulţi pronosticau scorul cu care va învinge liderul incontestabil al primului eşalon fotbalistic judeţean. Dar nu a fost aşa, pentru că brebenii şi-au vândut scump pielea şi numai o execuţie de excepţie a lui Bărăgan, din actul secund, a făcut ca punctele puse în joc să rămână în contul liderului. A fost un joc extrem de urât, cu multe faulturi, încrâncenare, mulţi nervi şi două eliminări.
Unirea a fost stopată din jocul său obişnuit prin aşezarea pe trei linii defensive a brebenilor, iar prima ocazie a gazdelor a fost consemnată abia în minutul 34, atunci când Bica a şutat de la marginea careului mare, dar Stănculescu a scos miraculos mingea de sub transversală. În schimb, până atunci, oaspeţii reuşiseră o singură ocazie la poarta lui Daniel Şandru (min. 23), prin M. Radu, care a reluat cu capul pe spate, întrebuinţându-l serios pe portarul gazdelor.
Dincolo de antijocul total al oaspeţilor şi de lipsa de inspiraţie a campioanei de toamnă, al doilea mitan a avut doar două ocazii importante. În minutul 77, Bărăgan a executat perfect o lovitură liberă de la peste 18 metri, mingea poposind în plasa adversă, după ce a lovit stâlpul lateral al porţii. Cristian SBÂRNEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co