Sport

Fetele de la CS Brazi pregătesc startul returului

După un stagiu de pregătire centralizat la Cheia, elevele tehnicianului câmpinean Mircea Hagianu au coborât la Câmpina pentru a susţine un joc de verificare în compania tinerilor de la HM Junior, pregătiţi de acelaşi Mircea Hagianu.
Faţă de lotul din turul campionatului, au părăsit corabia din Brazi trei jucătoare de bază (Denisa Comănoiu şi Mihaela Burtică – plecate la Blue Angel Cristian din Braşov, plus golgetera Mihaela Radu – transferată la liderul seriei Est, FCM Tg. Mureş), dar în schimb au venit Alina Oprea şi Sanda Oprica – ambele din Câmpina, eleve ale actualului antrenor.
Echipa CS Brazi se pregăteşte pentru reluarea oficială a activităţii pe 18 martie, dar şi pentru sferturile de finală ale Cupei României, acolo unde întâlneşte formaţia CFR Timişoara. Iată lotul de jucătoare cu care antrenorul Mircea Hagianulot va aborda competiţiile: Ionele Dincă, Mirela Stroe, Cătălina Stana (portari), Ioana Sora, Mădălina Crăciun, Diana Florea, Gabriela Bucur, Maria Dumitru, Mihaela Merlan, Andreea Popescu, Maria Bârdea, Romina Soare, Georgiana Huţu, Corina Tatu (cea mai mică jucătoare din fotbalul feminin românesc-14 ani), Nina Anca, Mihaela Băcescu, Anda Ştefănescu şi Mihaela Grozeanu (jucătoare de câmp).
La o săptămână după încheierea cantonamentului de la Cheia, jucătoarele echipei CS Brazi au fost invitate, weekend-ul trecut, la o competiţie de futsal dotată cu trofeul “Cupa Mărţişorului’’. S-a jucat după regulamentul fotbalului de sală, fiecare cu fiecare, tur şi retur, pe parcursul a două zile.
La senioare, alaturi de CS Brazi, au mai participat FCM Tg. Mureş – lidera detaşată a Seriei Est din prima ligă- şi Metalul Vlăhiţa, echipă organizatoare a întrecerii, în colaborare cu Comisia de fotbal feminin din cadrul FRF. După jocuri viu disputate, antrenante, cu multe goluri şi execuţii spectaculoase, câştigătoarea întrecerii a fost FCM Tg. Mureş.
La junioare au participat şase formaţii, pe primele locuri clasându-se Olimpia Cluj Napoca, FCM Tg. Mureş şi Metalul Vlăhiţa. Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co