Sport

Arbitrii prahoveni şi-au ales liderul sindical

După ce tot la Ploieşti a avut loc Adunarea Generală Naţională a Sindicatului Arbitrilor de Fotbal din România (SAFR), capitala judeţului nostru a găzduit la finele lunii februarie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, alegerile pentru desemnarea structurilor de conducere ale filialei judeţene a SAFR.
Pentru această acţiune, toţi arbitrii prahoveni au fost invitaţi să participe la desemnarea, prin propunere şi vot, a celui care va conduce destinele arbitrajului prahovean.
Arbitrii prahoveni şi-au ales conducerea filialei judeţene a Sindicatului Arbitrilor de Fotbal din România (SAFR), preşedinte fiind desemnat asistentul cu ecuson FIFA Cristian Nica, iar vicepreşedinte asistentul din Liga a II-a Valentin Dumitru.
Din structura de conducere mai fac parte, în calitate de membri, Mihai Amorăriţei şi Ovidiu Oprea, ambii fiind cavaleri ai fluierului în Liga a 2-a. În funcţia de secretar general al filialei Prahova a fost numit Răzvan Frăţilă, fost arbitru divizionar, în prezent observator judeţean (vezi foto).
Trebuie amintit că SAFR a fost înfiinţat în anul 2007, de câţiva tineri prahoveni, în frunte cu Robert Nuţu, cel care a fost şi preşedintele sindicatului până anul trecut. În prezent, acesta este unul dintre vicepreşedinţii de la nivel naţional.
De subliniat că arbitrii din fotbalul românesc şi-au desemnat, tot la Ploieşti, oamenii care să le reprezintele, pe viitor, interesele pe linie sindicală, noua conducere având în structură arbitrii în activitate. Astfel, cei peste 100 de reprezentanţi din primele trei loturi valorice prezenţi la conferinţa Sindicatului Arbitrilor de Fotbal din România (SAFR) l-au instalat pe Alexandru Tudor. „Brad Pitt”, aşa cum este alintat reputatul cavaler al fluierului, îi va avea alături pe Cristian Balaj (arbitru de centru cu ecuson FIFA, din Baia Mare) ca prim-vicepreşedinte şi pe Alexandru Deaconu (arbitru de centru cu ecuson FIFA, din Bucureşti), Ovidiu Haţegan (central FIFA, din Arad), Ionuţ Popa (arbitru asistent cu ecuson FIFA, din Paşcani) şi Robert Nuţu (arbitru asistent Liga III, din Ploieşti) ca vicepreşedinţi. Secretar general al SAFR a fost desemnat colonelul (r) Gheorghe Andrei, fost preşedinte al Comisiei Judeţene a Arbitrilor Prahova, în prezent fiind observator la nivel naţional. C. S.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co