Turism

Taberele de schi la start

Îți doreşti să-i oferi copilului tău, în această iarnă, o vacanţă de neuitat? Locul perfect este la munte, iar taberele şi-au lansat deja ofertele pentru perioada care urmează.

Copiii pot petrece o săptămână la munte, unde vor învăţa să schieze sau să se dea cu snowboardul, de la instructorii specializaţi în acest domeniu. Din programul taberelor nu lipsesc nici distracţiile sau lecţiile de engleză şi franceză. Oferte există şi pentru cei care vin la munte cu părinţii şi vor să înveţe să schieze. O săptămână de schi alături de instructori costă 390 de lei.

Fără griji pentru cei mari
Instructorii taberei îi asigură pe părinţi că cei mici vor avea o vacanţă de neuitat în tabără. „Am lansat deja oferta de tabere pentru copii pentru acest sezon. Avem o gamă largă de activităţi care se adresează tuturor copiilor, indiferent de nivelul de pregătire fizică sau de nivelul în schi. O tabără include, pe lângă cazare, mese, gustare obligatorie pe pârtie, patru ore de schi pe zi, cu instructori autorizaţi internaţional. De asemenea, include activităţi outdoor, după perioada de schi. Copiii sunt duşi la patinaj, tubbing, săniuş, în funcţie de cât de obosiţi sunt după orele de schi. Preţul unei asemenea tabere este de 1.200 de lei, exceptând închirierea echipamentului şi transportul pe cablu”, a spus Ana Maria Staicu, instructor de schi.
Cazarea şi masa sunt asigurate în pensiuni de trei stele din Sinaia, iar lecţiile de schi se desfăşoară pe toată valea Prahovei.  C. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co