Actualitate

Fără scandaluri la Poiana Câmpina

În urma sesizărilor făcute de locuitorii din zona blocurilor din comuna Poiana Câmpina, referitor la tulburarea liniştii publice, primarul Alin Moldoveanu şi membrii Consiliului Local au recurs la montarea unor camere video de supraveghere în perimetrul respectiv.
„Deja am luat atitudine, am reuşit şi-am montat camerele video, am început să dăm avertismente şi vom trece la amenzi”, a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.
„S-a analizat şi de către Poliţia Locală şi de către Poliţia Naţională, incidentul care a fost şi s-au luat măsurile necesare de redresare a situaţiilor conflictuale”, a spus agentul Cristian Dulamă, din cadrul Poliţiei Locale Poiana Câmpina.
Părerea localnicilor
Locuitorii din zonă spun că de la montarea acestor camere de supraveghere scandalurile zilnice au dispărut şi speră ca de acum înainte să nu mai fie probleme.
“În fiecare seară veneau cu maşini aici, dădeau drumul la aparate să cânte tare… Ăştia nu au loc în societate, locul lor e în altă parte… ştiu ei unde”,
“Îmi pare bine că s-au montat nişte camere aici, pentru că lasă de dorit anumite chestii… Sunt vagabonzi cărora le place băutura şi care aruncă pe jos, fac mizerie… Pe ăştia nu are cine să-i stăpânească… Poliţia este în măsură…”, a spus un alt localnic.
Primarul Alin Moldoveanu vrea, de asemenea, ca în perioada următoare să efectueze în timpul nopţii controale în zona blocurilor, împreună cu agenţi ai Poliţiei Locale Poiana Câmpina.
„Fac apel în primul rând la cei care fac scandal, pentru că sunt convins că până la urmă o să ies şi eu pe stradă, împreună cu Poliţia Locală, în aşa fel încât să-i determinăm pe cei care fac scandal, să nu mai facă”, a declarat primarul Alin Moldoveanu.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co