Forfotă mare, în această perioadă, în bucătăriile cabanelor şi restaurantelor de pe Valea Prahovei, unde cei mai iscusiţi bucătari prepară de zor cantităţi uriaşe de… murături! Ţinând cont de succesul pe care l-au avut în fiecare an în perioada sărbătorilor de iarnă, maeştrii bucătari se întrec pe sine şi spun că nici în sezonul următor nu îşi vor dezamăgi clienţii. Astfel, sute de kilograme...
Cabanierii şi hotelierii de pe Valea Prahovei sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru sezonul rece. Pentru că iarna bate la uşă, bucătarii încearcă să umple cămara cu murături şi muncesc de dimineaţa până seara. Sute de kilograme de castraveţi, gogoşari, struguri, gogonele şi pepeni sunt puse în borcane la oţet, pentru a fi servite turiştilor. În fiecare toamnă cabanierii de la...
Misiune grea pentru gospodinele din Sinaia, în această toamnă. Bugetul redus nu le mai permite doamnelor să se aprovizioneze cu zeci de kilograme de legume pentru zacuscă, varză sau gogonele. Gospodinele erau obişnuite să-şi umple cămările în anii trecuţi, însă acum se mulţumesc cu câte puţin din fiecare şi au tăiat drastic din lista de cumpărături. În piaţa din Sinaia, în câteva zile,comercianţii abia...
Pe Valea Prahovei, pregătirile pentru sezonul rece au intrat pe ultima sută de metri. Ca şi în anii trecuţi, în această perioadă, hotelierii şi cabanierii au dat dispoziţie bucătarilor să umple cămara cu murături. Acum, în bucătării, se lucrează la foc continuu: sute de kilograme de castraveţi, gogoşari, gogonele, struguri şi pepeni sunt puse la borcane în oţet, pentru ca, în iarnă, să fie...
Powered by themekiller.com watchanimeonline.co