Actualitate

Eroii în pijama vin la Ploiesti

Cei mai năstrușnici super-eroi ajung, mâine, la Ploiești Shopping City. Pisoi, Bufniță și Șopi, adică „Eroii în Pijama” așteaptă cu nerăbdare să-i cunoască pe cei mai mici vizitatori ai centrului comercial și le promit o aventură de neuitat.

Connor, Amaya și Greg nu sunt doar niște copii obișnuiți de 6 ani. Odată cu lăsarea nopții ei se transformă în super-eroii ce „salvează ziua”. Curajoșii din gașca Eroilor în Pijama luptă, astfel, să rezolve tot felul de mistere, trecând prin numeroase aventuri pline de acțiune.

Pentru prima dată în Ploiești, fanii celor trei super-eroi vor putea să descopere sediul Eroilor în Pijama, să se distreze în cadrul mai multor provocări sportive și, la final, să îi cunoască pe simpaticii puști. Dedicat copiilor cu vârste între 4 și 9 ani, evenimentul constă într-un tur prin patru zone diferite, ce durează aproximativ 40 de minute și include un grup de cel mult 20 de copii.

Toți piticii care vor încheia aventura Eroii în Pijama îi vor întâlni, la final, pe mascotele Pisoi, Bufniță și Șopi, pe o scenă unde își vor putea face poze împreună. De asemenea, cu toții vor primi diplome de super-eroi, alături de poza cu eroii lor preferați.

Expoziția „Eroi în Pijama” va fi deschisă în perioada 1 – 18 septembrie, iar participarea este gratuită. Părinții trebuie doar să îi programeze pe cei mici, prin înscrierea la Biroul de Informații din cadrul Ploiești Shopping City. Programul este de luni-vineri, între orele 14:00 – 19:00, iar în weekend între orele 11:00 – 19:00.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co