Imobiliare Valea Prahovei
Administratie

Eforturi pentru introducerea canalizării

Pentru brezeni, anul 2013 va aduce o serie de îmbunătăţiri în ceea ce priveşte oraşul în care locuiesc, introducerea canalizării fiind o prioritate.

Primul lucru de care primarul oraşului Breaza, Răzvan Bălăşescu, vrea să se ocupe în 2013 este o reţea de canalizare la care localnicii visează de foarte mulţi ani.
„Vrem să continuăm proiectul început de modernizare a celor 22 de străzi, dar vrem să începem proiectul de canalizare şi aducţiune de apă pentru oraşul nostru. Vrem să urgentăm pentru că cele 22 de străzi vor fi afectate de acest proiect şi cu cât încep mai repede lucrările pentru canalizare şi apă cu atât mai repede putem să finalizăm şi noi cele 22 de străzi care nu au canalizare” a declarat primarul oraşului Breaza, Răzvan Bălăşescu.

Sensul lucrurilor
Astfel, proiectul privind continuarea asfaltării mai multor străzi din oraşul Breaza a fost amânat pentru a da prioritate, aşa cum este şi normal, proiectului de canalizare. „Eu am spus de prima dată că atunci când faci o lucrare sau desfăşori un proiect, trebuie să-l faci foarte logic sau să-l sincronizezi cu celelalte proiecte care vor începe sau care sunt în desfăşurare. Logic, o modernizare de stradă se face după ce toate utilităţile sunt aduse la standarde normale. Am găsit aici, la Breaza, străzi la care s-a început asfaltarea dar nu aveau conductele de apă schimbate, am găsit lucrări de asfaltare făcute pe străzi care urmau să fie canalizate… Încercăm, cu toate că este destul de greu să sincronizăm aceste proiecte, să facem lucrurile profesionist, să lucrăm profesionist”, a spus primarul Răzvan Bălăşescu.
Cel mai probabil, lucrările vor începe în primăvară, între timp urmând să aibe loc licitaţia în urma căreia se va stabili firma care se va ocupa de desfăşurarea acestui proiect, iar fondurile alocate provin de la Uniunea Europeană. Elena TOMA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co