Imobiliare Valea Prahovei
Administratie

Drumarii sunt atent supravegheaţi

În Prahova drumarii sunt nevoiţi să-şi facă treaba nu numai ca urmare a obligaţiilor contractuale, ci şi pentru că sunt ”împinşi de la spate” de echipe ale poliţiştilor de la Circulaţie.

Mai nou, autorităţile judeţene din Prahova au impus o nouă practică în cazul în care vremea se înrăutăţeşte: echipajele Poliţiei Rutiere raportează, din oră în oră, către Prefectură, situaţia de pe Drumurile Naţionale, atunci când ninge. Aşa s-a întâmplat şi în prima zi a săptămânii, când zăpada s-a abătut asupra judeţului, dar situaţia a fost depăşită fără probleme.
”Monitorizăm situaţia, primim informare de la Serviciul Poliţiei Rutiere, care supraveghează traficul cu atenţie sporită pe timpul căderilor de ninsoare. În contextul în care ninsoarea se intensifică, convocăm Comandamentul de iarnă, pentru a se lua măsurile care se impun, pentru a se depăşi situaţia”, a declarat, la începutul acestei săptămâni, prefectul judeţului Prahova, Marius Sersea.

Contracte desfăcute
În ceea ce priveşte perioada următoare, autorităţile judeţene sunt încrezătoare şi spun că şi în cazul în care Prahova se va confrunta cu căderi masive de zăpadă, situaţia fi depăşită cu bine.
Există şi utilaje de deszăpezire suficiente, dar şi material antiderapant pentru a se putea interveni aşa cum trebuie.
”În decembrie, s-a constatat o situaţie neplăcută când deszăpezirea nu s-a realizat conform contractului. Cum mai multe drumuri au rămas sub nămeţi, pentru că firma care a fost desemnată pentru a interveni nu deţinea suficiente utilaje de deszăpezire, două contracte încheiate cu o anume societate au fost reziliate. Acum situaţia este sub control şi există suficiente utilaje, dar şi materiale antiderapante pentru a se interveni”, a declarat prefectul judeţului Prahova, Marius Sersea, referindu-se la o situaţie înregistrată în localităţi din vecinătatea municipiului Câmpina. Mariana BADEA

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co