Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Echipele de la Dunăre învinse de prahovence

breazaLiga a II-a, Seria I, Etapa a 26-a
Tricolorul Breaza – Dunărea Giurgiu 3-1 (2-1)

A cincea victorie pe teren propriu !

– Vali Turiac, cu două goluri din lovituri libere, întoarce rezultatul în favoarea brezenilor .
– Cu o zestre de 21 puncte, Tricolorul Breaza este tot mai aproape de îndeplinirea baremului de 25 puncte.
Stadionul: “Parc” din Breaza. Spectatori: cam 300.
Autorii golurilor: Turiac (min.26 şi 41), Răuţă (min.75) – pentru gazde, Bănaru (min. 13) – pentru oaspeţi.
Tricolorul: Anghelache – Stoica, Achiţei, Ghidia, Şandru, Samson, Olteanu, L. Pavel (min.79 Ciocâlteu), Turiac(min.56 Sârghe), Răuţă, M. Vişan(min.85 Negotei).
Antrenori: Florin Stancioiu şi Costin Plăvache.
Dunărea: Dragne – C. Gheorghe, Sântmare, Damian, Odoroabă,  Hoprich (min.57 M. Stan), Marcu, Ivaşcă (min.75 Guda), Cojănel,  Bănaru (min.46 Păduraru), Ţigoianu. Antrenor: Emil Ursu.
Arbitrii întâlnirii: Florin Constantin (Popeşti-Leordeni)- la centru, Andrei Simonis (Bucureşti) şi Vasile Popescu (Buzău)- la cele două tuşe.
Observatori FRF: Horia Abrudan (Bacău) şi Valer Nichimiş (Alba Iulia). Jucătorul meciului: Valentin Turiac.
Nu a fost o întâmplare când, cu două etape în urmă, Tricolorul Breaza depăşea pe Steaua II Bucureşti, pentru că următoarea „victimă” de pe teren propriu au fost „pescarii” din Giurgiu.
Asta după ce, în etapa intermediară, din cursul săptămânii trecute, a pierdut, la limită(scor 1-2), disputa de la Buzău contra echipei gazdă, Gloria, victoria buzoienilor fiind consemnată în ultimele secunde ale jocului.
Dacă în confruntarea contra echipei a II-a a renumitei Steaua din Capitală, s-a remarcat jucătorul Vişan, de data aceasta cel care s-a remarcat contra giurgiuvenilor a fost mijlocaşul „Vali” Turiac, autor a două goluri, ambele din lovituri libere (prima din apropierea careului mare, a doua de la circa 35 metri de poarta adversă).
Golul trei al brezenilor a fost opera lui  Răuţă, la capatul unei acţiuni colective de toată frumuseţea.
În urma acestei victorii, Tricolorul Breaza a adunat 21 de puncte, fiind tot mai aproape de îndeplinirea baremului de 25 puncte pentru a nu intra cu penalitate în campionatul viitor .
Ploieştenii continuă marşul triumfal !
Dunărea Galaţi – Petrolul Ploieşti 0-2 (0-1)
După victoriile din etapele anterioare (3-0 cu Dinamo II şi 4-0 cu FCM Bacău), iată că petroliştii nu se dezmint şi obţin al treilea succes consecutiv, de data aceasta la Galaţi contra echipei locale Dunărea.Gruparea pregătită de Valeriu Răchită a reuşit o victorie importantă în lupta pe care o duce cu celelalte competitoare în vederea promovării în prima ligă a fotbalului românesc, depăşind-o cu scorul de 2-0 pe formaţia gălăţeană. Au înscris: Benga (min.45) şi Cristi Vlad (min.90+4- din penalti).
Ploieştenii au folosit următorul „11”:Vlad – Tudor, Chiriţă, Bozga, Stoica, Benga, Şomodean, Plămadă (min.52 Dimbi), Opriţa, Budescu (min.88 Cr. Vlad), Radchenko (min.33 Cataramă).Cristian SBARNEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co