Sport

Echipa din Tomşani realizează eventul!

Avântul Măneciu – Prahova 2010 Tomşani
0-2 d.p. (0-0; 0-0)

Stadionul „Viorel Mateianu” din Boldeşti. Spectatori: peste 700.
Au marcat: Cătălin Cursaru (min.97) şi Tătaru (min.104). Avântul: Zăbrăuţeanu – Miroiu (min.106 Manole), Militaru, Flavius Savu, Miodrag Savu, Cosmin Stoian (min.55 Cruceru), Cârstocea, Daniel Stoian (cpt), Cernea (min.117  Dudulescu), Mâinea, M. Stanciu. Antrenor: Dorinel Beznea.
Prahova: Pânzaru – Tătaru, Isacov, Iordache, Filip, Marius Mihai, Bărăgan, Dorişor, Stroe (min.46 Iamandi – min.85 Georgescu)), Aristan (cpt) (min.89 Iacob), Cursaru (min.102 A. Stoica). Antrenor: Ion Cojocaru.
Jucători eliminaţi: Mâinea (min.112) şi Flavius Savu (min.116) – de la Avântul, Aristan (min.90, după schimbare) şi Tătaru (min.112) – de la Prahova 2010.
Brigada de arbitri : Adrian Illyeş – la centru, ajutat de asistenţii Eduard Crângaşu (ambii din Ploieşti) şi Ciprian Geambazu (Buşteni); Arbitru de rezervă: Ovidiu Oprea(Ploieşti).
Observatori AJF: Marian Deaconu şi Teodor Negoiţă (ambii din Ploieşti).
Primul succes repurtat de gruparea din Tomşani a fost înregistrat miercurea trecută, când, în finala Cupei României, ediţia 2011-2012, faza judeţeană, a reuşit s-o depăşească pe deţinătoarea trofeului de anul trecut, Avântul Măneciu.
După ce în ediţia trecută a reuşit să se salveze de la retrogradare, în vara anului trecut soţii Ion şi Vasilica Mihai alături de Adrian Teodorescu, puneau bazele noii echipe Prahova 2010 Tomşani, care a reuşit într-un interval de timp surprinzător de scurt, să se impună şi să câştige atât campionatul cât şi cupa, realizând eventul.
Partida de pe cocheta arenă din Boldeşti a fost urmărită de un numeros public în care, pe lângă suporterii celor două combatante, s-au aflat şi personalităţi marcante ale fotbalului prahovean.
După cele 90 de minute regulamentare de joc, scorul a fost 0-0 şi pentru desemnarea învingătoarei au fost nevoie de prelungiri, parte a meciului în care s-au arătat 4 cartonaşe roşii, câte două de ambele tabere (Mâinea şi Flavius Savu-de la Avântul, Aristan şi Tătaru-de la Prahova 2010).
Scorul a fost deschis de Cătălin Cursaru (min.97) care a reluat cu capul mingea centrată perfect de Filip, după care, cu un minut înaintea fluierului de final al primei reprize de prelungiri, Dorişor pătrunde impetuos pe extremă şi centrează mingea în careul advers, de unde Tătaru o reia în plasa porţii, mărind diferenţa la două goluri.
Repriza a doua a prelungirilor a fost extrem de disputată şi tensionată, centralul Adrian Illyeş eliminându-i pe Mâinea şi Tătaru pentru lovire reciprocă, iar soarta jocului a rămas neschimbată, Prahova 2010 Tomşani adjudecându-şi primul trofeu.
La final reprezentanţii AJF Prahova le-au înmânat tricouri, diplome şi mult râvnitul trofeu formaţiei Prahova 2010 Tomşani(vezi foto), a curs multă şampanie iar prin victoria obţinută, jucătorii de la Tomşani au primit de la patronul echipei,Ion Mihai,o primă consistentă în valoare de 5000 de ron. Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co