Sport

Drumul mingii la final

► Un prahovean a dat lovitura de începere a finalei Cupei României la fotbal!

Lovitura de începere a finalei Cupei României la fotbal, de miercurea trecută, de pe arena „Silviu Ploieşteanu”, din Braşov, a fost dată de către un prahovean, norocosul câştigător al campaniei “Drumul Mingii”, iniţiată de producătorul de bere “Timişoreana”, sponsorul competiţiei, fiind Doralin Bârziloiu, arbitru de fotbal din lotul Ligii A Prahova şi domiciliat în oraşul Vălenii de Munte.
Auzind de campania “Drumul Mingii”, pusă în practică de către un bine cunoscut producător de bere autohton, firma “Timişoreana”, Bârziloiu a ţinut neapărat să participe, pentru că, aşa cum a declarat “fotbalul adevărat înseamnă: fair play, pasiune şi goluri frumoase”.
În cadrul acestei campanii, la care au luat parte 1.000 de iubitori ai sportului rege şi la care norocosul a fost unul singur, Doralin Bârziloiu, cel care a dat lovitura de începere la finala Cupei României, de la Braşov, dintre Steaua şi Dinamo, arbitrul prahovean a alergat, pe o vreme ploioasă, cu mingea la picior, pe o distanţă de 2,5 kilometri a tronsonul Băicoi-Buzău. Succesul este cu atât mai important cu cât Doralin a fost vedetă, şi el, pe arena de la poalele Tâmpei, în chiar ziua în care a împlinit 45 de ani. La mulţi ani, Doraline! Să fi sănătos şi fericit din toate punctele de vedere şi să ai o carieră frumoasă!
“Nu-mi vine să cred că am reuşit să câştig. A fost o onoare pentru mine să particip la această campanie de promovare a fotbalului adevărat. Este un vis să fiu alături de legende ale fotbalului românesc, precum Balaci (alături de care a mers spre centrul terenului, împreună cu echipele şi arbitrii), Cămătaru, Belodedici sau Bumbescu. Sper ca această campanie să devină o tradiţie în România”, a declarat fericitul câştigător al “Drumului Mingii”.
Doralin Bârziloiu a mai mărturisit că s-a înscris pentru a lupta şi pentru fiul său, care a suferit, de curând, o intervenţie chirurgicală.    C.S.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co