Actualitate

Alcoolemia record nu l-a impiedicat sa urce la volan. A facut si accident

Faptul că avea un nivel record al alcoolemiei nu l-a împiedicat să se urce la volanul automobilului. Ba mai mult, a provocat un accident și a fugit de la fața locului.

Este cazul unui prahovean din localitatea Dumbrava, care s-a urcat la volan deși avea o alcoolemie de 1.35 alcool pur în aerul expirat, și a provocat un accident rutier, care, din fericire, nu s-a soldat cu victime.

În timp ce se deplasa în localitate, șoferul a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un podeț din fața unui imobil. După ce a evaluat pagubele, bărbatul s-a urcat la volan fără să anunțe autoritățile și și-a continuat drumul numai că la scurt timp a fost tras pe dreapta de un echipaj al poliției care a observat mașina avariată.

În urma verificărilor oamenii legii au stabilit că mașina înmatriculată în Germania are numerele expirate, iar testarea șoferului cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 1.35 alcool pur în aerul expirat.

În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și unul pentru punere în circulație unui autovehicul neînmatriculat.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co