Administratie

Echipa PDL Câmpina pentru Primărie şi Consiliul Local

„Aceasta este echipa mea pentru Consiliul Local Câmpina. O echipă serioasă, echilibrată şi puternică, în care se îmbină perfect experienţa cu tinereţea, determinarea cu înţelepciunea. Unii dintre colegii mei nu mai au nevoie de nici o prezentare. Sunt oameni cunoscuţi de câmpineni, sunt consilieri locali în exerciţiu, sunt persoane prin intermediul cărora ţinem permanent legătura cu cetăţenii. Avem tineri care învaţă politica de la seniori, aşa cum şi noi, la rândul nostru, am învăţat politică şi administraţie de la oameni remarcabili precum Traian Mocuţa, Eugen Bucur sau Vasile Cojocaru. Aceasta este adevărata şcoală pentru politicienii tineri, cei care vor lucra apoi pentru comunitate.
Care este principalul obiectiv al echipei noastre? După ce am rezolvat în cea mai mare parte problema infrastructurii, dorim ca municipiul Câmpina să devină un centru economic competitiv, care să-şi valorifice capitalul natural şi cultural de care dispune, care să ofere servicii publice de calitate locuitorilor săi şi oportunităţi de afaceri pentru investitori”.
Horia Laurenţiu Tiseanu,
primarul municipiului Câmpina
şi candidat al PDL pentru un nou mandat
Candidaţii PDL pentru Consiliul Local Câmpina

Horia Tiseanu, 54 de ani, inginer
Ovidiu Cord, 56 ani, economist
Marian Nistor, 34 ani, jurist
Gena Preda, 56 ani, asistent medical
Marian Dulă, 62 ani, economist
Elena Albu, 57 ani, economist
Daniel Telegescu, 57 ani, inspector NDT
Monica Clinciu, 41 ani, avocat
Viorel Bondoc, 58 ani, inginer
Lucian Cercel, 55 ani, subinginer
Gheorghe Sandu, 56 ani, metrolog

Teodor Tiseanu, 26 ani, economist
Gheorghe Nedelcu, 51 ani, subinginer
Tatiana Grigorescu, 59 ani, diriginte poştă
Gabriel Radu, 39 ani, economist
Bianca Baltac, 23 ani, consultant afaceri
Cezar Grama, 28 ani, jurist
Mihai Garbacica, 45 ani, jurist
Constantin Bobescu, 57 ani, electrician
Mihai Boeru, 38 ani, jurist
Ionel Şerbănescu, 37 ani, instalator
Elena Oană, 61 ani, tehnician
Alexandru Panait, 27 ani, tehnician
Iulian Luncaşu, 23 ani, economist
Ovidiu Cord: „În prezent sunt consilier judeţean şi în permanenţă am susţinut interesele Câmpinei la nivelul administraţiei judeţene. Candidez la Consiliul Local Câmpina, iar ceea ce îmi doresc cel mai mult este să reuşim să stabilim adevărate parteneriate între administraţia locală câmpineană şi sectorul privat, aşa cum se întâmplă în toate statele Uniunii Europene şi nu numai. Putem realiza, din fonduri nerambursabile, un centru de susţinere a afacerilor, putem valorifica la maximum potenţialul turistic şi cultural al Câmpinei, chiar în parteneriat cu localităţile din jur. Poate nu ştie toată lumea că municipiul nostru face parte din Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Valea Prahovei. Din 2013, pentru astfel de asociaţii intercomunitare, se lansează noi programe de finanţare europeană. Este o oportunitate mare pentru obţinerea unor fonduri care să permită continuarea dezvoltării locale şi o dezvoltare regională fără precedent.”
Marian Nistor: „În calitate de director al Pieţei Centrale Câmpina, sunt două proiecte importante care vor fi puse în practică în următorul mandat. Primul – construirea parcării supraterane din spatele pieţei, pe locul actualului bazar, lucrare aflată în stadiul de organizare a licitaţiei pentru desemnarea executantului. Al doilea proiect – demararea construcţiei corpului C2 al pieţei. Am o viziune nouă pentru întreaga zonă, ştiu exact care sunt problemele şi unde trebuie să intervenim. Cunosc toate acestea inclusiv de la cetăţenii care locuiesc în zona Pieţei Centrale, de la cei care vin doar pentru cumpărături, de la comercianţi etc. Piaţa Centrală este un loc-cheie pentru Câmpina, un loc viu, dinamic, chiar tumultos, un loc important pentru comunitate şi va deveni unul cât se poate de modern. În calitate de consilier local, sunt câteva lucruri la care ţin şi pe care vreau să le punem în aplicare: modernizarea întregului Centru Civic, construcţia de noi blocuri ANL pentru tineri, o sală de sport polivalentă, dar şi amenajarea zonei de agrement Fântâna cu Cireşi şi a Lacului Curiacul, în conformitate cu proiectul deja existent”.
Gena Preda: „Sunt consilier local de patru ani şi în toată această perioadă am ţinut permanent legătura cu cetăţenii. Pentru mine şi colegii mei, următorul mandat înseamnă continuitate. Ne dorim, aşadar, să continuăm ceea ce am început, inclusiv în domeniul social, unde s-au făcut multe lucruri bune, de la Centrul Social de Urgenţă, până la modernizările din învăţământ şi sănătate, dar mai avem multă treabă. Şi suntem puşi pe treabă! Sunt câteva proiecte importante, la care eu şi colegii mei ţinem foarte mult. Mă refer la reabilitarea energetică a Spitalului Municipal, lucrare pentru care avem deja proiectul. Mă refer la reabilitarea şi modernizarea Policlinicii, un proiect mai complex, pentru care vom încerca să obţinem fonduri europene nerambursabile. Mă mai refer la transformarea Spitalului Voila în Pol de Excelenţă sau la realizarea unui cămin pentru bătrâni, în parteneriat cu o asociaţie sau fundaţie umanitară. După cum vă spuneam, avem multă treabă!”
Marian Dulă: „Ca şi consilier local, mă bucur că am reuşit, împreună cu primarul Horia Tiseanu şi colegii mei din Consiliu, să punem în practică unele proiecte importante din punctul meu de vedere. Proiecte de suflet, unele chiar în premieră pe plan local cum ar fi bursele şcolare pentru elevii cu rezultate deosebite la învăţătură sau proiectul privind înfiinţarea Muzeului Oraşului. Ca preşedinte al Comisiei de Cultură, Sănătate, Învăţământ şi Sport, am încercat ca, pe lângă partea de investiţii în aceste domenii, să facem din Câmpina un oraş dinamic, cu multe evenimente culturale, sociale. Este greu să mulţumeşti pe toată lumea, dar noi am încercat şi suntem deschişi permanent la dialog cu câmpinenii!”

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co