Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Echipa din Plopeni promovează în Liga a III-a!

plopeni1CSO Plopeni – Gloria Corneşti 3-0 (2-0)

Stadion: “Concordia“ din Chiajna. Spectatori: în jur de 500.
Au marcat: Costache (min.7), Puiuleţ (min.10) şi M. Stanciu (min.55-din penalty).
CSO Plopeni: Plachta – Dicu (min.78 Cioc), Boca, M.Stanciu, A. Radu (min.88 Crăciun), Ionică, Tătaru, Bunea, Costache (min.72 Iordache), Puiuleţ(min.76 Drugău), Huza. Antrenori: Nouraş Nicorescu şi Marius Voicilă.
Gloria: Moise – Lingurar, Oprea, I. Radu, Pintilie (min.46 Manole), Olteanu (min.39 Lindenberg), I. Stan, S. Negoiţă (min.55 Fl. Grigore), Grama, Matei (min.70 Movilă), Ghiţă. Antrenori: Ion Radu şi Daniel Movilă.
Jucători eliminaţi: Bunea (min.82)-de la CSO Plopeni, Grama (min.44) şi Ghiţă (min.83)-de la Gloria..
Au arbitrat: Andrei Chivulete – la centru, ajutat la cele două tuşe de Bogdan Gheorghe şi Mircea Grigoriu (toţi din Bucureşti). Observatori din partea FRF: Adrian Rămureanu şi Ion Cristea (din Bucureşti).
Cel mai bun jucător de pe teren: Marian Stanciu (CSO Plopeni).
După ce acum un an echipa Petrolul Teleajen promova în eşalonul trei al fotbalului românesc, după jocul de baraj, anul acesta a venit rândul unei alte formaţii prahovene să promoveze.
Este vorba despre CSO Plopeni, campioana judeţului Prahova, care a reuşit o victorie categorică în faţa campiopanei judeţului Dâmboviţa, Gloria Corneşti.
A fost un sezon perfect pentru plopenari care, după ce au dominat copios, din prima până în ultima etapă, campionatul judeţului, a reuşit să-şi adjudece şi barajul de promovare, depăşindu-şi adversarul la un scor de neprezentare.
După greşeala copilărească a delegatului echipei prahovene care a omis faptul că trebuie prezentat obligatoriu actul de identitate al juniorului titular, fiind necesară schimbarea juniorului, trupa pregătită de Nouraş Nicorescu a reuşit ca în primele 10 minute ale întâlnirii să marcheze de două ori şi practic să ia o obţiune serioasă pentru calificare.
Mai întâi a venit golul lui Costache din minutul 7 la o greşeală a fundaşilor adverşi după care Puiuleţ a majorat avantajul, reluand în plasă mingea respinsă greşit de către portarul Moise, la o lovitură liberă executată excelent de Bunea.
Având o pregatire fizică bună peste cea a adversarilor, cu un portar(Plachta) ce a dat siguranţă echipei şi un conducător de joc (Marian Stanciu) ce a coordonat întreaga formaţie, plopenarii au reuşit o partidă de excepţie reuşind să-şi mărească avantajul din penalty-ul acordat de arbitrul Andrei Chivulete la faultul făcut de Lingurar asupra lui Alin Radu şi transformat cu siguranţă de Stanciu. Golul trei a fost de fapt ultimul al acestei dispute, pentru că până la fluierul de sfârşit nu s-a întâmplat mare lucru, doar durităţile corneştenilor care au fost sancţionaţi cu eliminări.
Felicitări tuturor celor care au contribuit la succesul lui CSO Plopeni!Cristian SBARNEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co