Sport

Echipa din Plopeni promovează în Liga a III-a!

plopeni1CSO Plopeni – Gloria Corneşti 3-0 (2-0)

Stadion: “Concordia“ din Chiajna. Spectatori: în jur de 500.
Au marcat: Costache (min.7), Puiuleţ (min.10) şi M. Stanciu (min.55-din penalty).
CSO Plopeni: Plachta – Dicu (min.78 Cioc), Boca, M.Stanciu, A. Radu (min.88 Crăciun), Ionică, Tătaru, Bunea, Costache (min.72 Iordache), Puiuleţ(min.76 Drugău), Huza. Antrenori: Nouraş Nicorescu şi Marius Voicilă.
Gloria: Moise – Lingurar, Oprea, I. Radu, Pintilie (min.46 Manole), Olteanu (min.39 Lindenberg), I. Stan, S. Negoiţă (min.55 Fl. Grigore), Grama, Matei (min.70 Movilă), Ghiţă. Antrenori: Ion Radu şi Daniel Movilă.
Jucători eliminaţi: Bunea (min.82)-de la CSO Plopeni, Grama (min.44) şi Ghiţă (min.83)-de la Gloria..
Au arbitrat: Andrei Chivulete – la centru, ajutat la cele două tuşe de Bogdan Gheorghe şi Mircea Grigoriu (toţi din Bucureşti). Observatori din partea FRF: Adrian Rămureanu şi Ion Cristea (din Bucureşti).
Cel mai bun jucător de pe teren: Marian Stanciu (CSO Plopeni).
După ce acum un an echipa Petrolul Teleajen promova în eşalonul trei al fotbalului românesc, după jocul de baraj, anul acesta a venit rândul unei alte formaţii prahovene să promoveze.
Este vorba despre CSO Plopeni, campioana judeţului Prahova, care a reuşit o victorie categorică în faţa campiopanei judeţului Dâmboviţa, Gloria Corneşti.
A fost un sezon perfect pentru plopenari care, după ce au dominat copios, din prima până în ultima etapă, campionatul judeţului, a reuşit să-şi adjudece şi barajul de promovare, depăşindu-şi adversarul la un scor de neprezentare.
După greşeala copilărească a delegatului echipei prahovene care a omis faptul că trebuie prezentat obligatoriu actul de identitate al juniorului titular, fiind necesară schimbarea juniorului, trupa pregătită de Nouraş Nicorescu a reuşit ca în primele 10 minute ale întâlnirii să marcheze de două ori şi practic să ia o obţiune serioasă pentru calificare.
Mai întâi a venit golul lui Costache din minutul 7 la o greşeală a fundaşilor adverşi după care Puiuleţ a majorat avantajul, reluand în plasă mingea respinsă greşit de către portarul Moise, la o lovitură liberă executată excelent de Bunea.
Având o pregatire fizică bună peste cea a adversarilor, cu un portar(Plachta) ce a dat siguranţă echipei şi un conducător de joc (Marian Stanciu) ce a coordonat întreaga formaţie, plopenarii au reuşit o partidă de excepţie reuşind să-şi mărească avantajul din penalty-ul acordat de arbitrul Andrei Chivulete la faultul făcut de Lingurar asupra lui Alin Radu şi transformat cu siguranţă de Stanciu. Golul trei a fost de fapt ultimul al acestei dispute, pentru că până la fluierul de sfârşit nu s-a întâmplat mare lucru, doar durităţile corneştenilor care au fost sancţionaţi cu eliminări.
Felicitări tuturor celor care au contribuit la succesul lui CSO Plopeni!Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co