Sport

Turneu internaţional de golf

Prima competiţie din România de golf pentru juniori s-a organizat pe terenul de la Breaza. Participanţii, cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani, şi-au demonstrat priceperea şi talentul pe două suprafețe de joc. Tinerii români au avut emoţii mari, deoarece s-au întrecut cu concurenţi din mai multe ţări. Majoritatea practică golful de trei sau patru ani şi se antrenează intens pentru aceste întreceri.

„Sunt pentru prima dată aici şi îmi place foarte mult terenul. Este plăcut. Practic acest sport de trei ani şi mă descurc destul de bine”, a spus unul dintre jucătorii veniți din străinătate.

Cei mai buni copii din România se pregătesc să participe la alte competiţii de gen, organizate în străinătate. Din păcate, în ţara noastră, numai 200 de tineri practică acest sport. Cei care vor să se iniţieze în tainele golfului pot alege să se înscrie în taberele de profil. Ce-i drept, tarifele nu sunt pentru orice buzunar. De exemplu, pentru șase zile, preţul este de 370 de euro şi include pensiune completă, lecţii intensive de golf asistate de profesori licenţiaţi  şi şedinţe pe teren. La sfârşitul sejurului, se realizează evaluarea teoretică şi practică a cursanţilor. Ei primesc diplome, iar dacă sunt buni şi au talent pot participa la diverse competiţii din ţară şi străinătate. Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co