Sport

După un debut cu dreptul, Tricolorul Breaza învinsă la Bacău

poza-bacau-tricolorulLiga a II-a , Seria a I-a , Etapa a II-a .
FCM Bacău – Tricolorul Breaza 4-0 (1-0)

Stadion „Municipal” Bacău
Spectatori: 1200
Au marcat: Vajou (2), I. Radu (47), A. Petrea (77), Boboc (90)
FCM Bacău: Manea – Mihalachioaie, Vajou (31 Ad. Petrea), Kalai, Dobârceanu – Simao (79 Dutciuc), Spiridon, Taban, Boboc – I. Radu (68 Dediu), Ad. Câmpeanu. Antrenor: Gheorghe Poenaru. Tricolorul: Oghinciuc – Samson, Ghidia, Apostol, Raţă – Puie, Vajda (79 R. Petcu), Turiac (46 Dascălu), Liuba – Vasilescu, Cursaru (46 Vişan).
Antrenor: Florin Stancioiu
Avertismente: Câmpeanu (62), Simao (69), Kalay ( 74) / Raţă (44), Dascălu (85).
Cartonas roşu: Ghidia (69)
Au arbitrat: Bogdan Hanceariuc (Iaşi) – Vlad Barleanu (Bucureşti), Claudiu Florea (Bucureşti)
Observatori: Bratu Cataros (Calaraşi-pentru arbitraj), Aurel Daicu (Suceava – pentru organizare).
Jucătorul meciului: Boboc (FCM Bacău)
A fost o partidă la discreţia formaţiei băcăuane, care a reuşit să repete scorul din prima etapă (4-0) şi să se instaleze în fotoliul de lider, luând o opţiune serioasă la promovare.
Trupa lui Florin Stăncioiu nu a reuşit să repete evoluţia din prima etapă, când a câştigat jocul contra lui Dinamo II Bucureşti, fiind depăşită clar de moldoveni, mai ales că, din minutul 70, brezenii au evoluat în zece, din cauza eliminării lui Ghidia.
Jocul a debutat „în trombă” pentru gazde, care au marcat încă din minutul 2 şi au avut posibilitatea ca în primele 10 minute scorul să ia proporţii dar şansa le-a surâs echipei Tricolorul.
Repriza secundă a fost dominată de gruparea moldoveană care a marcat de trei ori fără să primească vreunul, două din „boabe” fiind marcate când formaţia din Breaza evolua în inferioritate numerică.
Să sperăm că a fost un simplu accident, iar sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Parc” din localitate, echipa brezeană va reuşi să se impună pe teren propriu, adversara sa fiind echipa Dunărea Galaţi. (Cristian SBÂRNEA)

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co