Imobiliare Valea Prahovei
Sport

A apărut ceva nou!

CSM-2Au băgat bani, de-a lungul anilor, în sport şi nu au de gând să renunţe la acest „hobby”. Este vorba despre câţiva oameni de afaceri din Câmpina, care au de gând să nu lase sportul să moară! Aşa că s-au întâlnit şi şi-au pus în gând formarea Clubului Sportiv Municipal Câmpina. Un club care va porni de la zero şi care doreşte ca, pentru început, să promoveze talentele din fotbal, baschet şi tenis de câmp. Încă nu sunt mulţi cei care vor să investească, dar… nu se ştie de aici încolo. Virgil Guran, om de afaceri: „Putem să spunem că este doar începutul. Este ceva nou. Este adevărat că au venit copiii de la clubul Coruna, dar ceea ce vrem să facem noi este ceva nou, care trebuie să fie al tuturor câmpinenilor. Trebuie ca acest moment să rămână în istoria municipiului Câmpina, mai ales pentru copii.” Se ştie că, în Câmpina, sunt mulţi oameni cu bani. Oameni care au copii şi care ar trebui să încurajeze iniţiativa celor care au înfiinţat Clubul Sportiv Municipal Câmpina. Nu de alta, dar, conform celui care a iniţiat acest proiect, este mai bine pentru cei mici, pentru adolescenţi, să se aplece către sport şi nu către băutură, ţigări sau, în cel mai rău caz, către droguri. Reacţia părinţilor la această iniţiativă a fost pe măsura aşteptărilor.
Virgil Guran: „Reacţia părinţilor a fost foarte bună. Şi eu sunt părinte şi îmi dau seama că trebuie să le dau copiilor mei o preocupare, pentru a nu aluneca spre alte lucruri, spre alte laturi ale adolescenţei. Vorbesc aici despre fumat, băut, droguri şi aşa mai departe. ”
Începutul a fost făcut. Acum nu mai rămâne decât să fie dus la bun sfârşit. Copiii vor să facă sport. Însă, fără bani şi fără baze sportive adecvate, acest lucru devine uneori aproape imposibil.
Relu Nistor

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co