Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Dublu câştigător!

tvA jucat şi a câştigat! Şi nu o dată, de două ori! Norocul, se pare, nu se dezlipeşte de Gheorghe Mănăilescu din Câmpina. A făcut o pasiune pentru această tombolă şi nu ezită să joace în fiecare săptămână. Dacă, prima oară, noroc i-a purtat o fetiţă, iată că, de această dată, norocul a stat în mânuţele unui băieţel, Denis Dobre. Entuziasmat de prezenţa în studioul Valea Prahovei TV, acesta a extras talonul. Ne-a ţinut în tensiune câteva momente. Eram nerăbdători să aflăm cine este câştigătorul, dar simpaticul Denis nu a reuşit din prima să arate talonul spre camera de luat vederi. După ce l-a potrivit… surpriză! Gheorghe Mănăilescu. L-am sunat să-i dăm vestea! Hohote de râs şi bucurie mare. A doua zi, am mers să-i oferim cel de-al doilea televizor.
„A doua oară, Doamne, nu mă gândeam, da, sincer, nu mă tv-3gândeam. Eu am introdus alea, mi-a zis domnul Nistor, mai puneţi acolo, pentru tombolă, pentru sfârşit, să fie cât de multe, să fie acolo. Eu am mai avut, dar le-am dat domnului profesor şi el a uitat să le pună, acum a venit el şi m-a întrebat. Tot el le-a pus şi la câştigul ăsta. Băieţelul ce vârstă are,  pentru că, sincer, aş fi vrut să îi fac un joc pe calculator cadou, dacă l-aş putea cunoaşte, pentru că el a fost norocosul pentru mine şi am jocul de calculator cu dischete şi aş fi vrut să i-l fac lui cadou, pentru că pentru vârsta lui e chiar indicat, aş vrea să i-l dau lui ca o recompensă, că el mi-a tras biletul. Televizorul i-l dau nepoţelului meu, de ziua lui, eu am deja unul. Şi-au făcut o bucătărie mare şi au zis: „Băi, tăti, aş vrea şi eu un televizor mic acolo.” Imediat după ce m-aţi sunat, l-am sunat eu şi i-am spus. Ştiţi ce-am făcut, toate ziarele care le primesc eu de la InfoMontan nu le vând, le decupez şi le pun acolo şi le plătesc eu, normal. Nu le vând, ca să am eu taloanele, ca să nu mă duc eu în oraş să cumpăr altele. Am vrut să scriu numele nepotului, am vrut să îi scriu numele nevestei mele, dar am câştigat tot eu. Eu vă mulţumesc din suflet.” Este adevărat! Norocul poate să-ţi surâdă o singură dată sau poate să-ţi surâdă de mai multe ori. Important este cât de mult crezi în ceea ce faci, pentru că, aşa cum se spune, norocul şi-l mai face şi omul cu mâna lui.
De miercuri până miercuri, puteţi cumpăra ziarul Valea Prahovei. Doar cu 1 leu, aveţi posibilitatea să câştigaţi un televizor. Completaţi talonul de la pagina 20 şi îl depuneţi în cutiile poştale Valea Prahovei sau la sediile redacţiilor din Sinaia, Câmpina şi Ploieşti. Şanse sunt pentru fiecare!   Andreea ŞTEFAN
Câştigătorul televizorului din acestă săptămână (17 august – 23 august 2009) este Florina Cîrciu din localitatea Cornu de Jos.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co