Actualitate

Drumul către Novus Ordo

La mijlocul săptămânii trecute, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a fost gazda lansării cărţii „Drumul către Novus Ordo”, ai cărei autori sunt Marius Stoicescu şi Valentin Stoicescu.

Lucrarea respectivă este o incursiune în istoria economică modernă a lumii, un parcurs care porneşte de la Declaraţia de Independenţă a Statelor Unite ale Americii din 1776 şi ajunge până la previziuni pentru anul 2020, trecând în revistă crizele economice globale şi efectele acestora asupra cursului istoric şi economic al lumii.
„Pentru Camera de Comerţ şi Industrie Prahova este un eveniment deosebit, pentru că avem de-a face cu un eveniment cultural economic. Autorii şi-au găsit o transpunere pertinentă în observaţii şi concluzii ale cursului economiei lumii”, a declarat unul dintre participanţii la eveniment. „Coloana vertebrală a cărţii este studiul monetarismului care are una dintre cele mai mari influenţe asupra segmentului social.
Am descoperit, spre exemplu, că în ultimii 150 de ani întreaga planetă a fost condusă pe pârghii monetariste”, a declarat Marius Stoicescu, unul dintre autorii cărţii.
Cartea „Drumul către Novus Ordo” se poate achiziţiona de la orice librărie din municipiul Ploieşti şi nu numai.
Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co