Imobiliare Valea Prahovei
Administratie

Drumarii au asfaltat DN1 pe ploaie

asfaltari-pe-ploaie-5Lucrările drumarilor pe DN1, în zona staţiunilor montane, nu au fost întrerupte nici măcar de ploaia torenţială. Puşi pe treabă, muncitorii au turnat covor asfaltic, chiar dacă drumul era plin cu apă.

Cel mai probabil, săptămâna trecută, drumarii care au lucrat pe Valea Prahovei au mers pe deviza: nu contează calitatea, ci contează cantitatea! Grăbiţi să pună bitum pe o porţinune cât mai lungă de drum, muncitorii au lucrat la foc continuu, spre disperarea şoferilor şi a pasagerilor. „Eu cred că îşi bat joc de noi. Numai în România se fac asfaltări atunci când plouă. La 19.00 seara treabuia să fiu acasă, nu în microbuz. Am lucrat opt ore, ca să stau alte trei în maşină. Nu ştiu cine permite aşa ceva, dar ar trebui să se ia măsuri. Ne mai întrebăm de ce se strică atât de repede drumurile. E şi normal să apară gropi pe şosea la câteva luni de la plombare, dacă se pune bitum în apă”, a spus Mirela Râncea.

Se lucrează ziua și în weekend
Maşinile au înregistrat un timp record la statul în coloană. Mai bine de trei ore au avut de aşteptat oamenii, pentru a ajunge de la Sinaia la Buşteni, în condiţiile în care distanţa dintre cele două staţiuni se parcurge, în mod normal, în 15 minute.
Coloanele s-au format în Sinaia, atât pe variantă, cât şi pe centru, iar intersecţia cu DN1, a fost blocată. „Traficul este paralizat. Am plecat din centrul oraşului Sinaia la ora 17.00, iar până la ora 18.00 nu am reuşit să ajung decât până la ieşirea din staţiune. Am mers cu maxim 10 kilometri pe oră. Este inadmisibil ce se întâmplă. Lunea drumari nu muncesc, în schimb la jumătatea săptămânii se apucă să toarne asfalt. Nu lucrează dimineaţa, dar după amiaza, când se aglomerează traficul, se apucă şi ei de muncă. Este de plâns ceea ce se petrece în ţara asta”, a povestit Marian Vişineanu.
Cei care locuiesc în staţiunile montane spun că, de obicei, lucrările drumarilor se efectuează în plin sezon estival, tocmai în perioada când la munte este aglomeraţie.
Şi, dacă vă gândeaţi că se asfaltează numai în cursul săptămânii, vă înşelaţi. În ultimul timp, utilajele lucrează şi sâmbăta, iar pe DN1 se circulă infernal în weekend.Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co