Actualitate

Dobre: Ministerul Mediului nu ne-a sprijinit in lupta impotriva poluarii in Ploiesti

Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a afirmat, într-o conferinţă de presă susținută astăzi, că oraşul nu a beneficiat de sprijinul Ministerului Mediului pentru rezolvarea problemei poluării, pe care ploieștenii o reclamă de multă vreme, dar că măsuri au fost luate.

Edilul șef a mai afirmat că în tot acest timp reprezentanţii primăriei au luat o serie de măsuri concrete pentru îmbunătățirea calității aerului în oraş. Cu această ocazie, Dobre a lansat şi o provocare ministrului Mediului, cerându-i să nominalizeze măsurile luate în acest sens pentru oraşul Ploieşti.

Pentru menţinerea şi îmbunătăţirea calităţii aerului, reprezentanţii municipalității au adoptat mai multe măsuri, printre care se numără şi achiziţia de autobuze noi, Euro 6, non-poluante. Acestea urmează să fie introduse în circulaţie din acest an.

De asemenea în Ploieşti vor introduse şi terminale multimodale. Aceste terminale vor avea și staţii şi peroane pentru transportul public intern şi cel extern, zone de aşteptare, locuri de parcare pentru maşinile mici, inclusiv cu o zonă de depozitare pentru cei de la TCE. Există prevăzută inclusiv o zonă verde.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co