Turism

Distracţie pe pârtii

schi-pe-valea-prah-(1)Multă voie bună pe pârtiile din staţiunile montane. Dacă în urmă cu câteva săptămâni, sporturile de iarnă se puteau practica numai pe domeniile schiabile de altitudine, administratorii pârtiilor au răsuflat uşuraţi în ultima săptămână. A nins suficient ca stratul de zăpadă să măsoare peste 50 de centimetri.
În plus, temperaturile scăzute au permis şi funcţionarea tunurilor de zăpadă, aşa că la munte și perioada următoare se anunţă numai bună pentru schi şi săniuş. Pe Valea Prahovei, sporturile de iarnă se practică în luna martie mai bine decât în decembrie. „Condiţiile au fost bune şi în fiecare noapte am putut face zăpadă artificială.
Pârtia se prezintă excelent şi toată lumea este mulţumită. Noi sperăm ca sezonul de schi să se mai lungească cu câteva weekend-uri, deoarece stratul de zăpadă măsoară mai bine de 1 metru şi avem siguranţa că putem amenaja în fiecare noapte pârtia”, a precizat directorul de programe al Primăriei Buşteni, Ion Vasilescu.
Veştile sunt bune şi pentru cei care nu şi-au achiziţionat încă un echipament de schi. Magazinele de profil au redus din preţuri.
Dacă acum o lună, schiurile, clăparii şi beţele, se închiriau cu aproape 45 de lei, acum tarifele au scăzut la 35 de lei.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co