Actualitate

Dispar coșurile de gunoi din cartierul Malu Roșu?

Un cititor ne-a trimis la redacție o sesizare prin care semnalează dispariția sau ridicarea cu bună știință a două coșuri stradale de pe strada Malu Roșu din dreptul imobilelor de la nr. 32 și vis-a-vis bloc 4J.

El susține că a sesizat deja la Dispeceratul Rosal această situație în urmă cu aproximativ două săptămâni, a solicitat consemnarea avizării, a indicat existența supravegherii video și și-a manifestat disponibilitatea de a pune la dispoziția organelor de cercetare înregistrările respective.

Cititorul ne-a mai scris că a contactat din nou dispeceratul Rosal pentru a reaminti avizarea anterioară, dar a constatat că personalul de serviciu, respectiv dispecer și inspector, era complet dezinteresat, părând chiar deranjat din timpul serviciului și necooperant.

Acesta este motivul pentru care ploieșteanul ne-a semnalat situația, rugându-ne să o aducem în atenție societății Rosal, cu rugămintea de a completa de urgență coșurile lipsă, și Secțiilor 2 și 3 Poliție pentru cercetarea, identificarea și tragerea la răspundere a celor ce se fac vinovați.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co