Actualitate

Deputat prahovean, ingrijorat de soarta autostrazii Comarnic-Brasov

Deputatul prahovean Cătălina Bozianu (PMP) este preocupată și profund îngrijorată de soarta autostrăzii Comarnic-Brașov, atât de necesară pentru ca românii să nu mai petreacă ore în șir pe Valea Prahovei, la fiecare sfârșit de săptămână, atunci când doresc să scape de căldura și poluarea din marile orașe și vor să meargă la munte.

Și asta, deoarece, recent, Guvernul României a decis să renunțe la împrumutul pe care intenționa să îl contracteze de la Banca Mondială pentru realizarea autostrăzii. Iar asta nu este tot, pentru că ministrul Transporturilor, Lucian Șova, ne-a uluit pe toți atunci când a explicat motivul acestei decizii guvernamentale.

Astfel, deputatul de Prahova Cătălina Bozianu i-a cerut explicații ministrului Lucian Șova pentru afirmația halucinantă potrivit căreia s-ar fi renunțat la construcția tronsonului de autostradă Comarnic-Brașov pentru a se preveni plecarea multinaționalelor care, cu autostradă, s-ar vedea nevoite să dea salarii mai mari.

În opinia deputatului, Lucian Șova trebuie să le spună prahovenilor și românilor, în general, dacă așa gândește și dacă planul Guvernului din care face parte este să îi condamne la subdezvoltare și la blocaje în trafic.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co