Actualitate

Demiterea vicelui a ieşit în turul doi

5-ex-viceprimar.Săptămâna trecută, aleşii locali din Brebu au reuşit ceea ce nu le ieşise cu 14 zile în urmă, respectiv să-l demită pe viceprimarul Adrian Ungureanu. Zece voturi au fost suficiente.

„Cred că lucrurile vor merge spre mai bine, pentru că-mi doresc de mult să am un om lângă mine cu care să pot colabora şi sper să mă ajute şi Consiliul Local. Nu ştiu cine va fi viceprimar, se va hotărî într-o viitoare şedinţă. Eu sunt dispus să colaborez cu oricine, cu un om care mă respectă, care vrea să muncească, să cupleze la mersul înainte al comunei, spre modernizare”, a declarat primarul comunei Brebu, Dumitru Comăniţă, la finalul şedinţei tumultoase.

“Vicele lupta pentru
binele comunei”
Deşi consilierii au votat contra vicelui, majoritatea consideră această decizie ca fiind o mare pierdere. „Mă aşteptam să fiu acuzat că dorm, dar cred că deranjează că muncesc”, a fost una dintre concluziile viceprimarului.
„Asta este conjunctura politică. Eu consider că a fost o hărţuială politică. Nu-mi pare rău, nu am venit să dau tunuri, am venit să muncesc pentru comunitate. Cine pierde? Nu eu, eu sunt un om realizat şi m-am străduit ca această comunitate să meargă foarte bine. Nu eu nu pot lucra cu primarul, dar un om care nu înţelege nimic, nu pricepe nimic, nu face decât ceea ce îi dictează partidul, care nu are nicio iniţiativă… nu înseamnă că sunt de vină eu. Voiam ca oamenii din Brebu să fie trataţi cu mai mult respect, dar au interpretat că eu fac armată cu ei. Faptul că am pus ecusoane şi că primarul nu a fost de acord sau faptul că le-am stabilit un program de lucru, iar primarul i-a lăsat să facă ce vor, nu înseamnă că sunt eu vinovat”, a spus fostul viceprimar, Adrian Ungureanu.
Acum, locuitorii speră ca persoanele care ocupă funcţii în administraţie să-şi îndrepte atenţia şi spre nenumăratele probleme ale comunei, nerezolvate încă, după ce politicienii locali au terminat scandalul eliberării fotoliului de viceprimar. Surpriza pe care toţi o aşteaptă este numirea noului subaltern al edilului, o persoană care să corespundă standardelor de colaborare ale acestuia.Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co