Actualitate

Maşini ridicate fără discriminare

5-blocari.La prima întâlnire oficială cu noul director al Poliţiei Comunitare din municipiul Câmpina, primarul a solicitat ca ridicarea maşinilor parcate ilegal să se facă regulamentar.

Edilul Horia Tiseanu a adus în discuţie un aspect pe care mulţi cetăţeni l-au sesizat de-a lungul timpului. Şi anume acela că nu toate maşinile staţionate neregulamentar sunt blocate, că nu se respectă cele cinci minute de aşteptare şi că dispozitivele tip caracatiţă nu ajung şi pe roţile maşinilor cu numere de înmatriculare cunoscute. „Oamenii vorbesc că unei maşini i se pune caracatiţa şi alteia nu. Vorbesc aici de două maşini aflate în aceeaşi situaţie. Nu este în regulă! Ori puneţi la toate… ori la niciuna. Alt aspect este legat de faptul că, se spune, nu se aşteaptă acele cinci minute, în care un cetăţean, dacă a avut o anumită urgenţă, la o anumită instituţie, vine şi pleacă apoi cu maşina. Nu se poate ca dispozitivul să fie montat pe roată imediat, pentru că apoi nu se mai poate face nimic”, a spus primarul Horia Tiseanu.
Acesta a fost mesajul pe care a încercat să-l transmită directorului Poliţiei Comunitare, Carmen Gheorghe, care a declarat că vrea să fie mâna forte a edilului şef. De spus, s-a spus! Acum rămâne de văzut dacă pe teren se va simţi vreo modificare. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co