Actualitate

Cursuri la Ploiești pentru copiii care iubesc artele plastice

arta

Cursuri la Muzeul de Artă Ploiești pentru copiii care iubesc artele plastice/ sursa foto: www.google.com

Muzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus” din Ploiești organizează cursuri pentru copiii dornici să învețe arte plastice, începând cu data de 5 octombrie 2016.

“Clubul micilor artiști” constă în ateliere de educaţie plastică pentru şcolari cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani. Cursurile se desfăşoară, începând cu data de 5 octombrie 2016, în fiecare miercuri, între orele 14-15.30, la sediul Muzeului de Artă Ploieşti, cu sediul în Bulevardul Independenţei nr.1.

Înscrierile au început deja și se fac în limita stocurilor disponibile. Părinții care vor să le ofere și o altfel de educație copiilor, trebuie să prezinte copie după certificatul de naștere al micuților, costul unei ședințe fiind de 5 lei.

În cadrul întâlnirilor, copiii vor putea vizita muzeul, vor avea parte de comentarii plastice pe marginea lucrărilor aflate în expoziţii, şi vor face activităţi practice precum desen, acuarelă sau modelaj, sub îndrumarea unui muzeograf de specialitate al Muzeului de Artă Ploieşti. Pentru a participa la aceste activități, cei mici trebuie să aibă bloc de desen, creioane de desen, gumă, acuarele, pensule, pahar de plastic pentru apă, plastilină, precum şi alte materiale ce vor fi convenite de comun acord cu coordonatorul de program, în funcţie de planificarea săptămânală.

Detalii suplimentare găsiți pe site-ul muzeului, dar și la Departamentul de Servicii educative, Relaţii Publice şi Documentare din cadrul Muzeului Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus”
Tel.: 0244 52 22 64, fax: 0244 511375, e-mail: office@artmuseum.ro. 

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co