Actualitate

Laura Cosoi a fost alături de Smiley la un eveniment important! Vezi reacția celor doi!

laura-cosoi

Laura Cosoi alaturi de Smiley la un eveniment important/ foto: www.google.com

Laura Cosoi a fost prezentă, în seara de 21 septembrie 2016, la inaugurarea clubului Allive, noua afacere a lui Smiley, aflat chiar la parterul blocului unde este și sediul HaHAHa Production, scrie Click.

Alături de Smiley au fost numeroși artiști și prieteni de-ai cântărețului. Printre personalitățile prezente la deschiderea clubului patronat de Smiley s-au numărat Sore, Șerban Cazan, Corina, Adda, Andreea Bănică sau magicianul Robert Tudor.

Privirile tuturor s-au îndreptat către Laura Cosoi care a venit și ea să își susțină fostul iubit. Aceasta nu a venit singură, ci la brațul soțului ei, Cosmin Curticăpean. Laura Cosoi s-a pozat împreună cu fostul iubit și cu actualul soț. Actrița a postat pe instagram imaginile cu ea și Smiley, fotografii pe care fanii le-au savurat, se arată pe site-ul CAN-CAN.

Laura este ultima iubită oficială a lui Smiley, cea de care s-a despărțit după cinci ani de relație, în 2012. Anul trecut, actrița s-a căsătorit cu Cosmin, un om de afaceri, dar a păstrat o legătură apropiată cu Smiley, cei doi continuând să colaboreze. Cântărețul a compus melodia de pe coloana sonoră a serialului “Vertically Taste”, emisiunea de gătit a Laurei, difuzată pe canalul personal de Youtube.

 

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co