Sport

CS Brazi încheie sezonul actual pe un onorabil loc 4!

►După o evoluţie de-a dreptul remarcabilă, unica echipă de fotbal feminin din mediul rural reuşeşte, în primul an de participare, o clasare mai mult decât meritorie, în ciuda greutăţilor pe care le-a întâmpinat.
► În ultimul joc din cadrul actualului sezon, elevele antrenorului Mircea Hagianu au reuşit să triumfe în faţa echipei Motorul Oradea, scor 2-1, partida disputându-se duminica trecută, pe cochetul stadion din Negoieşti.
►Un rol însemnat şi un merit extraordinar în evoluţa acestor minunate jucătoare î are tehnicianul Mircea Hagianu, care a reuşit  să formeze o adevărată familie, dar şi aportul de excepţie al omului de fotbal, Nicu Lazăr, şi a viceprimarului comunei Brazi, Leonaş Radu.
►Titlul de campioană a revenit echipei Olimpia Cluj Napoca care a reuşit să acumuleze maximum de puncte, aceasta marcând peste 250 de goluri, 103 fiind opera super star-ului Cosmina Duşa, locul doi a revenit lui FCM Tg.Mures, pe locul trei clasându-se Real Craiova.

CS Brazi – Motorul Oradea 2-1 (0-0)
Stadionul „Central” din Negoieşti; Spectatori: peste 100. Au marcat: Mihaela Burtică (min.76 şi 84) – pentru gazde şi Clara Sârbovan (min.52)-pentru oaspeţi. CS Brazi: Ionela Dincă – Mădălina Crăciun, Romina Soare, Mihaela Burtică(cpt), Gabriela Bucur, Maria Bârdea, Andreea Răducanu (min.88 Maria Dumitru), Andreea Popescu, Rebeca Simion, Mihaela Băcescu, Anda Stefănescu(min.83 Elena Tudose). Antrenor principal: Mircea Hagianu.
Motorul Oradea: Adriana Cioară – Ramona Novotni, Anca Vâlcan, Sorina Munteanu, Mariana Popa, Renata Szenko(min.65 Alina Tocai), Claudia Vieru, Clara Sârbovan (min.54 Georgiana Morar), Andreia Betea (min.89 Teodora Târţea), Maria Varga (cpt), Claudia Dârban. Antrenor: Attilla Popp.
A condus acest joc arbitrul: Florin Ionescu (Ploieşti), ajutat la cele două tuşe de Roxana Bănăseanu (Câmpina) şi Cătălin Popovici (Ploieşti).
Cea mai bună jucătoare de pe teren: Mihaela Burtică.

Duminica trecută, pe o vreme superbă pentru fotbal, echipa de fotbal feminin CS Brazi şi-a încheiat periplul pe prima scenă a fotbalului feminin, fiind prima perticipare la un asemenea nivel şi singura echipă din judeţul Prahova. Un lucru era cert înaintea startului, locul IV pe care-l deţinea înaintea confruntării nu mai putea fi pierdut, performanţa realizată de fetele prahovene fiind una demnă de luat în seamă şi să nu omitem că gruparea din Brazi este unica echipă de fotbal feminin din mediul rural din România.
Un merit deosebit îl are antrenorul câmpinean, Mircea Hagianu, care de cînd a sosit la timona fetelor, a făcut minuni reuşind să formeze o familie, iar antrenamentele şi pregătirea fiind o plăcere pentru elevele sale, un aport substanţial avându-l ţi omul de fotbal, Nicu Lazăr dar şi viceprimarul comunei Brazi, Leonaş Radu. Dar să revenim la partida contra echipei de pe Crişul Repede, Motorul Oradea, un joc în care elevele  tehnicianului Mircea Hagianu doreau să-l câştige cu toate că probleme de lot existau, două din componentele de bază, Diana Florea şi Mihaela Radu, erau suspendate, alcătuirea unui „11” de valoare fiind îngreunat.
După o primă repriză echilibrată, după pauză, cele care deschid scorul sunt bihorencele, în urma unei acţiuni de contraatac, apărarea fiind surprinsă pe picior greşit.
Antrenorul Mircea Hagianu face mai multe mutări inspirate, iar trecerea de pe postul de libero pe cel de atacant al veteranei echipei, Mihaela Burtică, duce la răsturnarea scorului: mai întâi obţine egalarea printr-o execuţie perfectă după care reuşeşte “dubla” printr-un lob peste portarul oaspetelor.
A fost o victorie muncită a jucătoarelor de la Brazi care au terminat întrecerea pe un neaşteptat loc 4, pentru care merită un buchet de flori, felicitările şi respectul nostru, şi trebuie să le spunem din suflet un”sărut mâna!”
O să revenim cu un reportaj mai amplu într-n număr viitor. Cristian SBARNEA

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co