Imobiliare Valea Prahovei
Editorial

Critică scurtă cât o lungime de bazin

Vremea realizărilor cincinale a trecut. Vremea realizărilor cincinale a trecut? Chiar sunt de domeniul trecutului apucăturile sociale cu fervoare politică prin care diverşi subiecţi cu carnet de partid sau doar teamă de suspusul neamului se întreceau în raportarea unor împliniri nerealizate? De ce ar fi politica altfel pe meleagurile noastre? Năravurile democratice să fie ele altele decât cele comuniste când vine vorba de umflat pieptul şi minţit poporul cu televizorul?
Greu de spus sau, mai bine… zis, greu de recunoscut pentru un om simplu şi naiv ca mine că la 20 de ani de la Revoluţia Română în Direct, la Câmpina încă raportăm îndeplinirea planului la indicatorul bazin de înot, cu mult înainte de a funcţiona unitatea respectivă de produs recreare şi corp armonios în rândul elevilor şi din trupurile lor.
Vezi, Bulă, nu e ca-n bancuri! Avem bazin şi ne-a băgat şi apă. Cu toate astea, însă, nu putem, încă, să ne aruncăm în cap. Mai durează puţin până vine un nene administrator, în halatul imaculat al selecţiei de oferte. Oricum, ce atâta grabă estivală cu plonjatul? Avem destul timp să ne învăţăm copiii să facă pluta până le vine şi lor rândul la vot. Adrian RADULESCU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co