Actualitate

Crăciun Fericit la Nedelea

Centrul de Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap din Nedelea a primit săptămâna trecută, vizita Organizaţiei de Femei PSD Prahova.

Oaspeții au trecut pragul instituției și le-au oferit celor internați un spectacol de colinde, dar și un cadou deosebit. Pe lângă dulciuri şi colinde, trei LCD-uri au fost cadourile din partea lui Moş Crăciun, oferite de PSD.
„Este o acțiune umanitară a femeilor social-democrate din Prahova, la care participarea a fost numeroasă și, în același timp, activă și din partea acestui centru de recuperare a persoanelor cu handicap. Este una dintre primele acțiuni pe care noi le facem în toată această perioadă. A fost foarte emoționant, chiar am plecat încărcată emoțional”, a spus Preşedintele Organizaţiei de Femei PSD Prahova Fabioara Ionescu.
„Eu am venit să le aduc acestor oameni bucurie și cânt colinde deoarece mi se pare o sărbătoare unică, Nașterea Domnului Iisus Hristos. S-au bucurat foarte mult și poate le mai facem astfel de surprize”, a declarat Mirel Petre, unul dintre tinerii care le-a cântat persoanelor aflate în îngrijire la Nedelea.

Ca semn de mulţumire, gazdele au colindat şi ei invitaţii şi le-au făcut numai urări de bine pentru anul care urmează.
Un dar util
Cele trei televizoare primite au fost montate imediat. Erau o necesitate în instituție şi conducerea acesteia a obţinut promisiunea că acesta este doar începutul unei mari investiţii.
„Astăzi am primit cadouri de Crăciun pentru beneficiarii din centrul nostru, este vorba despre trei televizoare LCD, care vor fi montate în sălile de mese din centru. E o surpriză foarte plăcută și la ele vor urmări emisiunile specifice sărbătorilor de iarnă”, a spus șeful Centrului de Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap de la Nedelea, Silviu Donţu.
Persoanele din acest centru au fost extrem de încântate de vizita femeilor din PSD. Darul primit a fost cel mai de preț cu ocazia acestor sărbători de iarnă și cel mai mult i-a mișcat faptul că cineva s-a gândit, cu tot sufletul, la ei. Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co