Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Mare petrecere de Crăciunul ruşilor

În staţiunile de pe Valea Prahovei a fost mare agitaţie cu ocazia petrecerii Crăciunului pe rit vechi.

În Sinaia, Buşteni sau Azuga au ajuns sute de turişti din Republica Moldova, Ucraina sau Rusia care au luat cu asalt atât pârtiile cât şi restaurantele. “După cum se ştie, staţiunea este cunoscută drept «Perla Carpaţilor» şi ne place foarte mult aici, pentru că avem şi relaţii foarte bune create aici şi este foarte frumos”, a declarat un agent de turism de peste hotare.
Turiştii ruşi vin de mulţi ani în aceleaşi locaţii pentru a-şi petrece Crăciunul, semn că sunt mulţumiţi de cazare şi de celelalte condiţii. “Este o tradiţie, în ultimii 15 ani, de a avea turişti din Republica Moldova, Ucraina şi Rusia. Mulţi turişti, fericiţi că vin, văd peisajele României, schiază, se plimbă… Sunt convins că şi în anii viitori, agenţiile care văd frumuseţea României şi cooperarea pe care o au cu hotelurile, vor aduce turişti în această minunată perioadă, de după Anul Nou”, a declarat Marian Schwartz, directorul unui hotel din staţiunea Sinaia.

Distracţie la maxim
La petrecerea din ajun, atmosfera a fost încinsă, iar interpreta de muzică uşoară Carmen Trandafir a ştiut să ridice toată lumea de la mese. “Sper că s-au distrat invitaţii…, ruşii, cei din Chişinău şi Ucraina… Eu de nouă ani, an de an, sunt alături de gazdele de aici. Atmosfera a fost minunată, ca de fiecare dată şi sper că am reuşit să-i introduc în atmosfera pieselor. Am pregătit un repertoriu special, iar eu m-am simţit minunat”, a spus interpreta Carmen Trandafir. “Mi-au plăcut cântecele, fetele, tot… Aveţi o ţară minunată! A fost super!”, a declarat unul dintre petrecăreţi.
Înainte de miezul nopţii, turiştii au înălţat lampadare spre cer şi au avut parte şi de un joc de artificii pe măsura sărbătorii. Ajunul Crăciunului celor care au sărbătorit pe rit vechi s-a terminat aşa cum şi-au dorit cu toţii: a fost un chef total care s-a sfârşit în zorii zilei, cu multă vodkă şi muzică bună… Adrian BURCEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co