Actualitate

Crăciun Fericit! La mulţi ani!

Laurenţiu Megelea, director
Le urez cititorilor noştri multă sănătate, un an mai bun, în care să rămână mai departe alături de noi, aşa cum au fost până acum. Doar împreună vom putea să facem cunoscute problemele cu care se confruntă sau evenimentele deosebite la care participă. Noi existăm pentru dumneavoastră! La mulţi ani!

Adrian Rădulescu, redactor-şef
Fie ca sărbătorile să ne găsească pe toţi cu sufletul curat. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi noi înşine să ne oferim stropul înţelepciunii de a fi mai buni şi de a privi spre viitor cu speranţă.

Carmen Negreu, redactor
„Nu ştiu cui aparţin versurile, dar simt că mă reprezintă cumva: „Când, uneori, mai scriu prostii, / parcă mă simt un pic mai bine. Tu, cititorule, să ştii / c-atunci, de fapt, mi-e dor de mine. / Când mă golesc de adevăr / şi scriu ce nici nu-ţi vine-a crede, / Mă iau cu mâinile de păr / dar nimeni, nimeni nu mă vede”. Le mulţumesc celor care mă citesc, mă apreciază şi chiar mă critică. La mulţi ani şi să ne citiţi în continuare!”

Diana Roman, redactor
Tu, cititorule, îmi eşti prieten… un prieten drag, căruia, la sfârşit de an, simt nevoia să îi mulţumesc că mi-a „ascultat” gândurile, că mi-a împărtăşit sau nu părerile. Îţi doresc un Crăciun frumos, pentru că sufletul tău este la fel! Vreau să ai sărbătorile cele mai fericite, pentru că vei fi lângă cei pe care îi iubeşti! Iar Noul An… Noul An să te găsească sănătos, cu gânduri curate, să-ţi împlinească cele mai ascunse visuri şi să te facă fericit! La Mulţi Ani!

Andreea Ştefan, tehnoredactor
Spuneţi-le celor dragi cât de mult îi iubiţi şi oferiţi-le un zâmbet. Acestea sunt darurile absolute cu care le veţi îmbogăţi sufletele nu doar Crăciunul acesta, pentru totdeauna… Sărbători liniştite!
Mariana Badea, redactor
„De sărbători, înconjuraţi-vă de familie şi prieteni, bucuraţi-vă de glasurile colindătorilor şi de cadourile primite de la cei dragi. Începeţi noul an cu speranţă şi rămâneţi informaţi cu săptămânalul „Valea Prahovei”. O echipă inimoasă, se străduieşte să vă aducă în case cele mai bune şi interesante informaţii din judeţ. La mulţi ani şi Crăciun fericit!”

Claudia Bîrlă, redactor
Fie ca sărbătoarea Crăciunului să vă umple inimile de bucurie şi căldură, iar anul 2012 să vă aducă împliniri şi realizarea tuturor dorinţelor. La mulţi ani!

Alina Bunghez-Oancea, colaborator
Fie ca Sărbătoarea Naşterii Domnului să umple sufletul de căldură tuturor cititorilor ziarului Valea Prahovei, să vă aducă bucurie în familie şi să citească în continuare publicaţia noastră, care le aduce întotdeauna ştirile cele mai importante. Un Crăciun Fericit şi un An Nou cu împliniri! La mulţi ani!

Cristian Sbârnea, colaborator
Pentru iubitorii sportului, dar mai ales ai fotbalului, promit că anul care vine, ziarul Valea Prahovei va avea numai ştiri şi reportaje de un real interes şi de ultimă oră pe care cititorii să le savureze cu plăcere. Iar pentru sărbătorile de iarnă, v-am pregătit un mic răvaş: „Un înger alb pe un fulg de nea, / Va trece azi prin casa ta, / Să îţi spună, blând, şoptit: / Crăciun bun şi fericit! / Iarăşi tu voios şi bun, / Îl aştepţi pe Moş Crăciun. / În înaltul Cerului, / Simţi Naşterea Domnului, / Şi-l aştepţi cu gând curat, / Ca pe un mare Împărat. / EL când va sosi pe lume, / Numai ţie îţi va spune: / Fericire, Sănătate şi Noroc să ai în toate!”
La mulţi ani! Sărbători fericite!

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co