Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Copiii ploiesteni nu vor mai avea locuri de joaca?

Din păcate, autorităţile municipale ne pun în situaţia de a ne întreba dacă în curând copiii noştri nu vor mai avea locuri de joacă în oraşul Ploieşti, în condiţiile în care asistăm de câteva zile la demersuri ale Serviciului de Gospodărire Urbană prin care în mai multe asemenea locuri au apărut anunţuri că sunt scoase din funcţiune.

Iar asta, după ce mai mulţi părinţi au sesizat pe reţelele de socializare pericolul la care sunt expuşi cei mici din cauza gradului avasat de uzură al mobilierului de joacă existent în mai multe parcuri din Ploieşti.

Iar reacţia SGU a venit prompt: a amplasat coli A4 agăţate pe copaci, pe care ploieştenii sunt anunţaţi că locurile de joacă sunt scoase din funcţiune. Mult mai normal ar fi fost ca instituţia să ia măsurile necesare şi să înlocuiască, etapizat, piesele de mobilier care nu mai corespund normelor de siguranţă.

Din nou, părinţii s-au folosit de reţelele de socializare pentru a-şi exprima profunda nemulţumire pentru faptul că nu mai au unde să îi ducă pe cei mici la joacă, mai ales că vremea de afară tocmai la asta îi invită dezacordul, şi totodată pentru a critica incompetenţa autorităţilor, care, în loc să pună în aplicare soluţii pentru a face mai plăcută viaţa urbei noastre, găsesc de cuviinţă că este mai potrivit să pună restricţii.

În replică, SGU precizează că, din dispoziţia primarului municipiului Ploieşti, a inventariat obiectele de joacă din parcuri și le-a identificat pe cele aflate în stare avansată de deteriorare şi care nu mai pot fi reparate. De asemenea, acolo unde există obiecte de joacă deteriorate parțial, care mai pot fi reparate, acestea sunt ridicate de SGU, transportate la sediul societăţii, reparate și reamplasate în locurile respective.

Până atunci, nu ne rămâne decât să sperăm că nu ne vom confrunta şi în acest caz cu un blocaj aşa cum se întâmplă cu serviciile de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare şi că nu vom fi nevoiţi să aşteptăm venirea iernii pentru a avea unde să îi scoatem pe cei mici din casă.

 

 

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co