Actualitate

Conductă de apă care alimentează rafinăria Petrotel, tăiată de o firmă de construcții

O situație tensionată a apărut astăzi la rafinăria Petrotel Lukoil, după ce conducta care o alimentează cu apă industrială a fost tăiată de o firmă privată de construcții.

Potrivit informațiilor de care dispunem la ora actuală, proprietarul terenului pe unde trece conducta cu pricina și pe care firma de construcții execută lucrări susține că avea tot dreptul să taie conducta, având chiar acordul Primăriei în acest sens, mai ales că aceasta nu figurează pe planurile puse la dispoziție de Lukoil.

În replică, Societatea Petrotel-Lukoil S.A., în calitate de proprietar al conductei DN 800 Brazi, afirmă că respectiva conductă de apă alimentează Rafinăria Petrotel-Lukoil (fostă Teleajen) încă din anul 1983 și acuză acțiunile proprietarului terenului situat în Bulevardul București nr. 28K și ale angajaților săi, în urma cărora integritatea acestei conducte a fost afectată.

În vederea soluționării acestei probleme, societatea Petrotel-Lukoil s-a adresat autorităților competente, care urmează să dispună măsurile legale ce se impun în cauză.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co