Actualitate

Concert simfonic extraordinar, in deschiderea stagiunii Filarmonicii ploiestene

Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploiești deschide Stagiunea cu numărul 66 având-o invitată pe Mălina Ciobanu, una dintre cele mai valoroase tinere violoniste ale României.

La pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice se va afla maestrul Radu Postăvaru.

Programul cuprinde Concertul în Re Major op. 77, pentru vioară şi orchestră și Simfonia a IV-a, în mi minor op. 98, ambele lucrări aparținând compozitorului Johannes Brahms.

Născută la Iași, Mălina Ciobanu a început să studieze vioara la vârsta de 7 ani, iar acum, la 19 ani, ea are deja un repertoriu impresionant de premii şi concerte susţinute.

Programul serii cuprinde două compoziții emoționante care poartă semnătura Johannes Brahms: Concertul în Re major op.77 (dedicat lui Joseph Joachim și considerat, în primă instanță, “împotriva viorii” şi “împotriva orchestrei) și Simfonia a IV-a (celebrul dirijor Felix Weingartner aprecia drept “supranatural” “înspăimântătorul conținut sufletesc al acestei lucrări”).

Biletele, în valoare de 30 de lei – preț fix, pot fi achiziționate de la casa de bilete a Filarmonicii, de la Agenția Teatrală sau online, de aici: https://filarmonicaploiesti.ro/

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co