Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Compania BAT investeste 800 milioane de euro pentru extinderea activitatii la Ploiesti

Compania British American Tobacco (BAT), a anunțat, luni, în cadrul unui eveniment oficial, că va investi suma de 800 de milioane de euro pentru extinderea activității la Ploiești.

La eveniment au luat parte preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, vicepreşedintele Ludmila Sfîrloagă, dar și viceprim-ministrul Viorel Ştefan.

Obiectivul de investiţie, prin care fabrica din România va deveni prima facilitate de producţie a BAT din Europa, se ridică la valoarea de aproximativ 800 de milioane de euro, urmând ca, în prima fază, să fie create 200 de noi locuri de muncă.

Fabrica de la Ploieşti este a doua cea mai mare unitate a Grupului din Europa, exportând 60% din producţie către 45 de ţări din întreaga lume. Compania a contribuit anul trecut cu 1,6 miliarde de euro la bugetul de stat, fiind o organizaţie importantă în domeniul său de activitate.

Bogdan Toader a salutat evenimentul organizat astăzi la Ploieşti, subliniind că astfel de investiţii de amploare reprezintă oportunități consistente, ce pot conduce la un progres social însemnat.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co