Actualitate

Comedii puse in scenă la Casa Sindicatelor din Ploiesti, in septembrie

Toamna vine cu veselie pentru iubitorii de teatru din Ploiești! Celebra Noapte furtunoasă a lui Ion Luca Caragiale și “Eu dau banu, eu dau ora exactă!” vor fi prezentate publicului ploieștean de Teatrul Principal, în zilele de 20 și respectiv 22 septembrie 2018, cu începere de la ora 19.00.

Cum se spune în popor, “Teatrul începe cu Caragiale”! Așadar, sunteți invitați să (re)vedeți “O noapte furtunoasă” într-o montare clasică, a regizoarei Teodora Câmpineanu, cu actori consacrați, dar și cu tineri din noua generație, o versiune fără efecte speciale care respectă atât textul autorului, dar și însuși autorul.

Un spectacol mereu actual, plin de umor și adevăr, ideal pentru iubitorii de comedie și, mai ales, pentru tinerii care “se întâlnesc” cu Caragiale în programa școlară.

Nici comedia politică intitulată sugestiv Eu dau banu, eu dau ora exactă! nu este deloc mai prejos.

Vârtejul creat de actori, în piesa scrisă de Nicole Duțu, aflați sub bagheta regizorală a lui Răzvan Oprea, se constituie într-o minuțioasă radiografie a societății românești post-decembriste.

Plină de satiră și umor, punctată de accente dramatice, noua premieră este o extraordinară comedie în care sunt luate la “mișto” tertipurile politice de astăzi.

Vino să afli ce e în spatele cortinei politice, cum se fac alianțele, cum se fac majoritățile, cine împarte funcții și cum poți obține posturi în Guvern….

Deși pare că țara asta nu se mai face bine, de cele mai multe ori râsul e cel mai bun medicament!

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co