Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cinci persoane, intre care si un copil, ranite intr-un accident la Movila Vulpii

Cinci persoane, printre care și un copil, au fost accidentate și transportate la spital, în urma unui grav accident rutier care a avut loc în această după-amiază pe DN1, în zona Movila Vulpii, și în care au fost implicate trei autoturisme.

Cele cinci victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

În zona accidentului este dirijat de polițiștii rutieri. Din primele cercetări a reieșit că accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism care se deplasa spre Câmpina a încercat să întoarcă pe celălalt sens de mers, într-o zonă în care nu există parapeți pe axul drumului. În acel moment el a fost lovit de un alt autoturism care se deplasa regulamentar din sensul opus.

În urma impactului, autoturismul angajat în manevra neregulamentară a fost proiectat în afara părții carosabile, iar autoturismul care se deplasa regulamentar a rămas pe banda I-a a sensului de mers către Ploiești.

La fața locului s-au deplasat echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean, un echipaj de pompieri, dar și o autospecială de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Prahova.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co