Actualitate

Celebrul tenismen Horia Tecau, de vorba cu elevii de la “Jean Monnet”

Emoție și bucurie mare pentru elevii de clasa a VIII-a de la Colegiul Național “Jean Monnet” din Ploiești, care s-au întâlnit astăzi cu un mare campion al tenisului românesc, Horia Tecău.

Cunoscutul sportiv le-a dăruit celor 600 de copii cartea scrisă de el, “Viața în ritm de tenis”, și le-a vorbit despre importanța lecturii în dezvoltarea individului, dar şi despre cum l-a ajutat pe el lectura în tot ce și-a propus.

Tenismenul Horia Tecău le-a povestit copiilor despre cât de mult i-au marcat viața și cariera cărțile pe care le-a citit. Cele mai dragi sportivului i-au fost volumele “Micul prinț”, “Povestea lui Pete Sampras”, dar și “Puterea prezentului”.

Apoi, el a participat la o sesiune de autografe și la deschiderea atelierelor NARATIV dedicate elevilor instituției școlare. În cadrul acestora, aproximativ 400 de elevi participă la o serie de activități, după cum urmează: atelierul “Jurnalistul de poveste”, atelierul “Alice în Țara Minunilor – Povești pe muzică”, atelierul “O mie și una de nopți – Tribunalul personajelor”, atelierul “Robinson Crusoe – Actorie”, atelierul “Mituri romane – Ilustrație de povești”, atelierul “Mituri grecești – Teatru de umbre”, atelierul “O mie și una de nopți – Povești vizuale” şi conferință dedicată cadrelor didactice și părinților intitulată “Avem nevoie de povești pentru a crește oameni mari”.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co