Actualitate

Hotii au spart sase case intr-o singura noapte in Aricestii Rahtivani

Nu mai puţin de şase locuinte din comuna prahoveană Ariceştii Rahtivani au căzut pradă, într-o singură noapte, tâlharilor! Nici măcar casa fiului primarului din localitate nu a scăpat.

Astfel, în noaptea de 8 spre 9 mai, șase case au fost prădate de hoți. Cu toate că hoții au sustras mai multe obiecte din casele și curțile a șase familii, la poliție au fost reclamate numai două cazuri.

Potrivit primarului comunei, Alexandru Cristea, care apreciază că hoţii ar fi acţionat în mod organizat, fiului său i-au fost furaţi şase lei și două genți goale, altei victime i-a fost distrusă o motocoasă și i s-a furat motorul din ea, iar altei persoane  i-au fost sustrase bicicleta și un redresor de încărcat bateria.

Primarul a adăugat că în toate locuinţele s-a intrat prin efracţie şi a precizat că la faţa locului s-au deplasat agenţi de poliţie, care au efectuat cercetări prin Serviciul Criminalistic, au prelevat urme şi au demarat toate procedurile legale.

Potrivit IJP Prahova, au fost depuse două plângeri. Una vizează furturi de la o casă aflată în lucru, din care au fost sustrase mai multe scule, iar alta, o casă care nu a avut ușa încuiată şi din care au fost sustrase două genți cu acte, ulterior abandonate de hoţi şi găsite de polițiști. Cercetările sunt în curs.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co