Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ce vrei să-ţi aducă Moş Crăciun?

La rugămintea lui Moş Crăciun, care are atât de multă treabă încât abia dacă apucă să citească toate scrisorile pe care le primeşte de la cei mici, ne-am rupt câteva momente din activităţile noastre zilnice, redacţionale, şi i-am întins o mână de ajutor, întrebând câţiva copii cuminţi, din Câmpina, ce ar vrea ei să găsească sub brad. Răspunsurile lor vor ajunge, negreşit, la Moş Crăciun, care ştie, ca nimeni altul, cum să împlinească dorinţele.
Carmen NEGREU

Livia, 7 ani: „Aş vrea un joc, Super Studio Beados. Poţi să faci nişte animale, din nişte biluţe. Asta îmi doresc cel mai mult, pentru că nu l-am avut”.

Denis, 7 ani: „Eu aş vrea un joc, un Monopoly. Cred că o să-l primesc, pentru că am fost cuminte”.

Ştefan, 7 ani: „Mi-aş dori să primesc de la Moş Crăciun o maşină cu telecomandă şi o carte. Nu m-am gândit ce fel de carte să primesc, dar cred că vreau să fie cu poveşti”.

Iris, 6 ani: „ Aş vrea să-mi aducă Moş Crăciun un CD, cu o carte cu poveşti. Mi-ar plăcea să fie cu Scufiţa Roşie…”

Maria, 7 ani: „Eu mi-o doresc pe Crăciuniţa. Este o păpuşică frumoasă, are rochiţă roşie, poartă căciuliţă de Crăciun şi mai are ştrampi cu dungi albe şi roşii. Şi vine cu cadouri!”

Anca, 6 ani: „Eu aş vrea să primesc de la Moş Crăciun o păpuşă. Ce fel de păpuşă? La asta nu prea m-am gândit. Cred că vreau să fie blondă şi să aibă o rochiţă. Şi mai vreau şi nişte dulciuri, bomboane, ciocolată…”

Irina, 7 ani: „Little Special cu sclipici; sunt nişte animăluţe mici, cu sclipici pe ele… Şi mai vreau un CD cu Barbie şi o bluză cu Barbie. Cred că o să le primesc, pentru că mama are numărul de telefon al lui Moş Crăciun…”

Tania, 7 ani: „Aş vrea să-mi aducă Moşu, Zouzoubet. Sunt nişte hamsteri pe care îi apeşi pe spate şi merg. Şi mai vreau şi o bluză cu Barbie”.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co