Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cazare cu cântec

Mare atenţie unde alegeţi să vă petreceţi vacanţa de toamnă şi mai ales unde vă cazaţi. O echipă mixtă, formată din reprezentanţi ai Gărzii Financiare, Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului şi ofiţeri ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Prahova, a găsit un loc de cazare din Ploieşti, unde au fost constatate mai multe nereguli.
Administratorul societăţii comerciale a desfăşurat activităţi de primire şi cazare a turiştilor şi activităţi de alimentaţie publică, prin intermediul unităţii turistice, fără respectarea legislaţiei în vigoare. Turiştii erau păcăliţi şi în ceea ce priveşte categoria din care face parte unitatea. „Oamenii legii au găsit mai multe nereguli în unitatea de alimentaţie publică, printre care furnizarea de informaţii nereale cu privire la categoria de clasificare, neîntocmirea fişelor de primire şi cazare a turiştilor pentru persoanele cazate şi efectuarea actelor de comerţ fără respectarea prevederilor legale în ceea ce priveşte modalitatea de înregistrare în actele de evidenţă contabilă primară, a produselor comercializate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Dan Radu.
Pentru toate neregulile descoperite, societatea comercială şi reprezentantul legal al acesteia au fost sancţionaţi contravenţional, valoarea totală a amenzilor fiind de 93.000 de lei.  M. B.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co