Sport

Cavalerii fluierului au intrat în hibernare

► După terminarea turului fotbalului prahovean, arbitrii au participat la competiţia de fotbal în sală “Cupa Prietenia” ce a avut loc la Braşov cu participarea unor echipe formate exclusiv din arbitri din 15 judeţe.
► Formaţia arbitrilor din Prahova, condusă de preşedintele Marian Deaconu, a reuşit să depăşească faza grupelor, fiind eliminată în sferturide finalăde selecţionata Bucureştiului, după lovituri de departajare.
► Banchetul de final de an a avut loc în week end-ul trecut cu participarea arbitrilor prahoveni, a oficialilor de la AJF şi CJA Prahova şi a reprezentantului Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, Constantin Zotta.
► Punctul culminant al întâlnirii a fost decernarea premiiilor celor mai buni cavaleri ai fluierului din judeţul Prahova pe anul 2010.

Un număr de peste 100 de persoane au fost invitate la banchetul de sfârşit de an a arbitrilor prahoveni, fiind strânşi laolaltă cavalerii fluierului, oficiali ai AJF-ului şi ai Comisiei Judeţene a  arbitrilor.
Punctul culminant al petrecerii a fost premierea arbitrilor pentru anul 2010, efectuată de preşedintele CJA, Marian Deaconu, alături de vicepreşedinţii Ccnstantin Miclea, Constantin Safta şi Ion Mihai, de presedintele AJF, Silviu Crangaşu şi de membrul CCA din România, Constantin Zotta.
Clasamentele de final de an au avut la bază notele obţinute de arbitri din partea observatorilor, ceea mai mare luptă dându-se pentru titlul de cel mai bun arbitru al Ligii A Prahova, unde Laurenţiu Piciu a ieşit învingător după disputa cu Marcel Marin.
Invitatul de onoare al petrecerii de final de an a arbitrilor prahoveni a fost unul dintre membrii Comisiei Centrale, Constantin Zotta. Acesta, care este şi unul dintre responsabilii implementării convenţiei UEFA, pentru arbitraj, a efectuat premierea şi a urat apoi “Sărbători fericite” asistenţei, urmând, ca la începutul lui 2011, să revină, în calitate oficială, în Prahova, la cursurile de instruire ale arbitrilor.
Premiile acordate de Comisia Judeţeană Prahova:
Laurenţiu Piciu – cel mai bun arbitru din lotul Ligii A
Bogdan Banu – cel mai bun asistent al anului 2010
Oprea Ovidiu şi Andrei Antonie – pentru promovarea în liga a II-a.
Bogdan Banu şi Louis Oprescu – pentru promovarea în lotul ligii a III-a.
Constantin Pantilimonescu – cel mai bun arbitru din ligile B si C. (C. SBÂRNEA)

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co