Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Catalina Bozianu: plecarea dezertorilor nu modifica proiectul politic al PMP

Transferurile politice din ultima perioadă nu au acolit nici Partidul Mișcarea Populară.

Chiar și fără aceștia, deputatul prahovean Cătălina Bozianu susține că „dezertările unor foști parlamentari PMP nu schimbă cu nimic proiectul” politic al formațiunii conduse de fostul președinte Traian Băsescu.

“Suntem un partid tânăr, dinamic, deschis, orientat către oamenii care nu au mai făcut până acum politică, dar care vor să se implice pentru a schimba România în bine. Cei care au plecat nu fac parte din această categorie. Sunt veleitari politici vechi, lipsiți de convingeri, care nu caută decât o poziție mai confortabilă pe scena politică pentru a-și satisface interesele personale. Plecarea lor trebuie privită ca o șansă în plus pentru oamenii care vin alături de noi din convingere și din dorința de a trăi într-o țară mai bună”, spune deputatul prahovean, într-o declarație.

Cătălina Bozianu dă asigurări că ea și organizația PMP Prahova cred în proiectul politic al formațiunii: “Rămânem implicați în acest proiect și continuăm să luptăm pentru România, pentru Prahova și pentru fiecare român. În pofida răuvoitorilor care, astăzi, se grăbesc să ne prevadă dispariția, avem convingerea că PMP va reuși și că va convinge din ce în ce mai mulți români că reprezintă cea mai bună soluție pentru o țară dezvoltată, puternică și unită”, se mai arată în aceeași declarație.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co