Actualitate

Căruţaş inconştient

Un căruţaş inconştient, care circula pe DN1 B, în dreptul localităţii Valea Călugărească, fără a avea atelajul semnalizat, a fost lovit de un microbuz, care circula regulamentar.
Accidentul s-a produs săptămâna trecută. În uma impactului cu căruţa plină de lemne, şase oameni au fost grav răniți. „Din primele cercetări a rezultat că microbuzul circula pe DN1 B, pe raza localităţii Valea Călugărească, în cursă regulată, pe ruta Ploieşti către Apostol, ajunge la kilometrul 14 plus 800 metri şi intră în coliziune cu un atelej hipo, care avea aceeaşi direcţie de mers. Au rezultat cinci victime, inclusiv căruţaşul”, a declarat inspectorul Adrian Ivan, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Prahova. „Este o cursă regulată, de persoane, pentru care suntem licenţiaţi, dar din păcate, cum pe drumuri circulă căruţe fără semnalizare, se întâmplă şi astfel de accidente”, a declarat administratorul firmei de transport persoane al cărei microbuz a fost implicat în accident.
Multe victime
Cinci dintre răniți au fost preluați de ambulanţe SMURD şi transportați la Spitalul Județean de Urgență din Ploieşti, iar alte două victime ale accidentului, care au suferit răni uşoare, au primit îngrijiri medicale la fața locului. “Eram în casă când am auzit o bubuitură. Am venit şi am văzut oamenii care se văitau de dureri la picioare şi calul prăbuşit acolo. Cred că în microbuz era şi un copil”, a declarat un localnic.
Dacă oamenii au primit îngrijiri medicale, animalul, aflat în stare gravă, a rămas în agonie, aşteptându-şi sfârşitul.
Poliţiştii rutieri au continuat cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut accidentul şi tragerea la răspundere a vinovatului.  M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co