Cultura

Câmpinenii citesc în parc

Într-o lume în care calculatorul este la putere, în care prea puţini tineri mai pot fi văzuţi ţinând o carte în mână, un grup de elevi din Câmpina, în cadrul unui proiect cultural iniţiat de fundaţia CIVIKA, au de gând ca, pe 28 iulie, începând cu ora 15.00, să organizeze în centrul municipiului o sesiune de lectură în aer liber, la care să participe toţi câmpinenii cărora încă le mai place cartea legată, nu cea virtuală. Pentru a face acest lucru, organizatorii au iniţiat şi o campanie de colectare de cărţi.
„Decât o carte care stă în bibliotecă sau printr-un pod şi de care nu se atinge nimeni, mai bine o carte care ajunge în mâna unui tânăr. Aşteptăm toţi câmpinenii să ni se alăture, la ora respectivă, în parc, la ceas, să citească şi să împărţim cărţi. Activitatea se desfăşoară simultan în alte 15 oraşe din ţară. E bine că a venit şi rândul municipiului nostru”, a declarat coordonatorul proiectului, Cosmin Cernica.
Persoanele care vor să afle mai multe detalii despre campania „Câmpina citeşte”, pot face acest lucru accesând adresa: campina.orasulciteste.ro.
R.N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co