Actualitate

Cu mici… cu mari la Bucov, de Sfanta Maria!

Parcul Bucov, singurul de acest gen din apropierea Ploieștiului, a fost luat cu asalt, astăzi, de miile de ploieșteni care au căutat un loc în care să petreacă, alături de familie ori de prieteni, sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, care marchează prima zi a mini vacanței oferite de Guvern bugetarilor, începând de astăzi și până duminică.

Astfel, cine a ales să meargă astăzi în Parcul Memorial „Constatin Stere” a fost nevoit să se așeze la cozile interminabile formate aici.

Cei care nu au venit cu mâncarea de acasă s-au așezat la cozile de la terasele din parc. Micii, pastrama și frigăruile au fost principalele preferințe culinare ale celor care au venit la Bucov să se relaxeze și să se distreze.

După o masă copioasă, lacul parcului, care oferă posibilitatea de a face plimbări cu barca, a fost următoarea activitate din program. Mai ales că și tariful este unul mai mult decât rezonabil, respectiv 10 lei pentru o jumătate de oră de plimbare cu ambarcațiunile.

Vizitarea grădinii zoologice, a grădinii botanice sau, pur și simplu, așezarea păturilor pe iarbă, la umbra copacilor, au fost alte activități care au completat această frumoasă zi de august pe care trebuie să o petrecem la biserică și apoi în aer liber.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co