Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Administratia parcului Bucov vrea sa isi faca singura dezinsectia

În contextul în care, cel puţin deocamdată, municipiul Ploieşti se confruntă cu un blocaj birocratic care face imposinilă realizarea activităţilor de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare, există unele instituţii care vor să ia taurul de coarne şi să îşi rezolve singure problemele.

Este cazul administraţiei Parcului Memorial “Constantin Stere” din Bucov, instituţie subordonată administraţiei locale ploieştene, care a solicitat acordul autorităţii tutelare pentru a putea realiza în regie proprie intervenţiile pentru dezinsecţie.

Reprezentanţii Parcului “Constantin Stere” susţin că este nevoie să se înceapă cât mai rapid stropirile pentru combaterea insectelor şi amintesc, în context, de incidentul tragic produs anul trecut, când un angajat a fost înţepat de o viespe şi ulterior a decedat.

Dacă vor primi aprobare din partea administraţiei locale, Parcul “Constantin Stere” va mai avea nevoie, cel mai probabil, şi de o rectificare de buget, având în vedere că această activitate nu fusese anticipată şi, în consecinţă, bugetul instituţiei pe anul 2018 nu cuprinde fonduri în acest sens.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co